Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 118 , 119 , 120 , 121, 122

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος  118 , 119 , 120 , 121, 122:   Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Δήμητρα και Ασπασία θα μας κάνουν να λιώσουμε!!!

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 118 στις 5/3/2023

Επεισόδιο 118

Κυριακή 

Η Δήμητρα για μια ακόμη φορά θα τρυπώσει στο σπίτι του Δημοσθένη και θα ψάξει για στοιχεία εναντίον του. Όταν όμως το σκάει χτυπάει το χέρι της. Ο Κουράκος τα μαθαίνει και της απαγορεύει να ξαναμπεί κρυφά στο σπίτι του Καπερνάρου.

Η οριστική υιοθεσία της Αγγελικής φέρνει ανακούφιση στους Βρεττάκους και γλυκόπικρα συναισθήματα στην Αντιγόνη. Αυτό το ευχάριστο συμβάν γίνεται αφορμή να αποφασίσει ο Ισίδωρος να ρίξει νερό στο κρασί του και να μονιάσουν με την Ιουλία.Τα νεα στοιχεία που έρχονται  στο φως βάζουν τον Δημοσθένη στο στόχαστρο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εισβάλει στην Μάνη

Μετα την υιοθεσία της μικρές Αγγελικής ο Ισίδωρος βάζει νερό στο κρασί του και προσπαθεί να τα βρει με την Ιουλία .Ο Λυκούργος η Χάιδω και η Αθηνά προσπαθούν να φτιάξουν το κεφι της Μαργαρίτας αλλά εκείνη σκέφτεται διαρκώς τον Αλέξη και την άρνηση του να επισκεφτεί  τον ψυχίατρο.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 119 στις 6/3/2023

Επεισόδιο 119

Δευτέρα 

Το τροχαίο της Ειρήνης αναστατώνει τον Δημοσθένη και την Ασπασία και τρέχουν στο νοσοκομείο. Δίπλα τους βρίσκονται ο Στάθης και η Αρετή. Η Αντιγόνη λέει στην Μαρίνα να ξεκουραστεί και ο Μάνος με τον Ισίδωρο της συστήνουν αν μην δουλέψει για λίγο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το τροχαίο της Ειρήνης φέρνει στο φως τα μυστικά

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Λυκούργος-Χάιδω-

Δείτε ακόμα Η Γη της ελιάς: Η Δήμητρα σε θανάσιμο κίνδυνο

Οι καβγάδες ανάμεσα στην Αντιγόνη και τον Αρη συνεχίζονται παρά τις προσπάθειες της Ευας και του Χρήστου αν τους συμφιλιώσουν. Η Μυρτάλη συμβουλεύει τον Αλέξη να σταματήσει να πιέζει την μάνα του ειδικά τώρα που ο εισαγγελέας είναι ενήμερος για την συμπεριφορά του.

Ο Λεωνίδας εμφανίζεται στο νοσοκομείο και  ρωτά για την κατάσταση της Ειρήνης.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 120 στις 8/3/2023

Επεισόδιο 120

Τετάρτη 

Η Δήμητρα πηγαίνει στο νοσοκομείο για να δει την Ειρήνη και ο επίδεσμος στο χέρι της βάζει σε υποψίες τον Δημοσθένη .Ο Μιχάλης πηγαίνει για φαγητό στην ταβέρνα και  προειδοποιεί τον Αλέξη για τις συνέπειες των πράξεων του. Ο Αρης και η Αντιγόνη χωρίζουν .

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τροχαίο ΣΟΚ με την Ειρήνη να δίνει μάχη για την ζωή της

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Φίλιππος-Ιουλία-

Δείτε ακόμα H Ιουλία από την Γη της Ελιάς μεταμορφώθηκε σε 80s queen

Ενα σχόλιο της Χρυσούλας εξαγριώνει τον Αλέξη ο οποίος την απειλεί με μαχαίρι. Η Δήμητρα μπαίνει παλι στο σπίτι του Δημοσθένη αλλά αυτή την φορά βρίσκει μέσα την Ασπασία.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 121 στις 9/3/2023

Επεισόδιο 121

Πέμπτη 

Η Δήμητρα πείθει την Ασπασία να την αφήσει να συνεχίσει την έρευνα στο σπίτι .Η Ισμήνη εντοπίζει άλλο ενα λάθος της Αλκμήνης αλλά η τελευταία αντιδρά με άσχημο τρόπο .

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Εύα και Στάθης πιάνονται στα πράσα από τον Χρήστο

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Μαργαρίτα-Χάιδω-Λυκούργος-Φίλιππος-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελίας: Ο Ανδρέας τρομάζει από την Αρετή

Ο Στάθης  επιμένει να μάθει περισσότερα για το παρελθόν της Ιουλίας ,όταν εκείνη ζούσε  στην Αθήνα προκαλώντας την έκρηξη της  .

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 122 στις 10/3/2023

Επεισόδιο 122

Παρασκευή 

Η Ιουλία θυμάται και εξομολογείται στο Στάθη ένα τραυματικό συμβάν από το παρελθόν το οποίο εξηγεί την μεγάλη της φοβία για τις μηχανές. Η Δήμητρα μπαίνει πάλι στο σπίτι του Δημοσθένη για να ψάξει αλλά αυτή τη φορά έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την Ασπασία που αιφνιδιάζεται όταν την βλέπει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Βόμβα απο Πότη και Άννα στο τέλος της σειράς

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Αυτοί οι ηθοποιοί αποχωρούν από τoν Γ κύκλο

Η Δήμητρα αναγκάζεται να της ομολογήσει τα πάντα. Μόλις την πείθει να την αφήσει να συνεχίσει την έρευνα στο σπίτι η Ασπασία προτείνει να μην μπαίνει πλέον σαν τον κλέφτη αλλά να της ανοίγει η ίδια. Η Ισμήνη εντοπίζει ακόμα ένα λάθος, της Αλκμήνης στη δουλειά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα παιδί του Στάθη και της Ιουλίας

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Κουράκος-

Δείτε ακόμα Φαμαγκούστα: Η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου που θα συναρπάσει

Όμως αυτή τη φορά εκείνη αντιδρά με άσχημο τρόπο. Ο Στάθης επιμένει να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για το παρελθόν της Ιουλίας όταν ζούσε στην Αθήνα προκαλώντας την έκρηξη της. Η Μυρτάλη συνειδητοποιεί πως η Μαρίνα και η Δήμητρα έχουν γίνει καλές φίλες και ζηλεύει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 124 , 125 , 126 , 127

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close