Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και σοκάρει

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Αρετή δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και σοκάρει.

Δεν είναι και πολύ στα καλά της η Αρετή το καταλαβαίνετε έτσι;;;;

Η Ιουλία και η σχέση της με τον Στάθη δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που βασανίζει τον Ισίδωρο, καθώς η Αντιγόνη έχει αποφασίσει να φύγει για την Αγγλία και δεν αλλάζει γνώμη. Βλέποντας την κόρη του αμετάπειστη, της ξεκαθαρίζει πως η Αγγελική θα μείνει μαζί τους στην Ελλάδα, κι άρα θα χρειαστεί να την αποχωριστεί. Όμως και πάλι η Αντιγόνη δεν κάνει πίσω και απλά σκέφτεται πως θα ανακοινώσει τα νέα στην μικρή, με την οποία έχουν έρθει αρκετά κοντά.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 152 , 153 , 154 , 155

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και σοκάρει

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία ουρλιάζει στον Στάθη

Την ίδια στιγμή η Αρετή βάζει μπροστά το νέο της σχέδιο που έχει σκοπό να διαλύσει το γάμο της κόρης της. Αποφασίζει λοιπόν να το παίξει μετανιωμένη και πλησιάζει τον Φίλιππο κουνώντας λευκή σημαία. Με δώρα και γλυκόλογα προσπαθεί να πείσει τα δύο παιδιά ότι θέλει να γυρίσει επιτέλους σελίδα και να γίνουν όλοι μαζί μία οικογένεια, Όμως η Χάιδω και ο Στάθης, οι οποίοι ξέρουν καλύτερα από όλους τα κόλπα της, συνεχίζουν να την βλέπουν με μισό μάτι.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης μπαίνει φυλακή και τον σκοτώνουν

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και σοκάρει

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Την πρώτη που γνωρίζει ο Ορέστης είναι η Αρετή

Η ψυχολόγος, η οποία καταλαβαίνει ακριβώς τι κάνει εκνευρίζεται τόσο πολύ μαζί της, που διακόπτει τις συνεδρίες τους και της ζητά να απευθυνθεί αλλού. Έξαλλη τότε η Αρετή δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο. Την βρίζει και φεύγει. Η Μυρτάλη αντίθετα δείχνει την πιο ανθρώπινη πλευρά της, στην Μαρίνα για πρώτη φορά έπειτα από πολύ καιρό.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη τα πουλάει όλα και φεύγει

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και σοκάρει

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σκοτώνει τον εισαγγελέα με εκρηκτικό μηχανισμό

Σε μια στιγμή αδυναμίας βρίσκει παρηγοριά στην καλύτερή της φίλη και της εξηγεί πως πραγματικά αισθάνεται. Στη συνέχεια όταν ο Αλέξης της μιλάει για την επένδυση που σχεδιάζουν και την πιέζει να βάλουν μπρος, διστάζει να του απαντήσει, καθώς φοβάται πολύ να κάνει ένα τόσο σημαντικό βήμα μαζί του. Νιώθοντας πως έχει φτάσει πια σε αδιέξοδο πηγαίνει κλαίγοντας στην Ιουλία και της λέει πως θέλει να πουλήσει τις μετοχές τους θείους της και να φύγει στο εξωτερικό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close