Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης μπαίνει φυλακή και τον σκοτώνουν

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Άρης μπαίνει φυλακή και τον σκοτώνουν.

Χαμός γίνεται…

Η Εύα περνάει δύσκολες στιγμές στη φυλακή, ωστόσο δεν αργεί η ώρα που αποδεικνύεται ότι η κοπέλα είναι αθώα. Τη θέση της στη φυλακή παίρνει ο Άρης, ο οποίος ομολογεί ότι αυτός τα έβαλε στο σπίτι, οι μέρες του όμως είναι μετρημένες, καθώς ο Δημοσθένης βάζει να τον σκοτώσουν πριν προλάβει να τον… δώσει!

Μετά τη σύλληψη της Εύας, ο Άρης δεν μπορεί να αφήσει την αδελφή του σε αυτό το μαρτύριο. Έτσι αποφασίζει να το πάρει όλο πάνω του:

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη τα πουλάει όλα και φεύγει

Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης μπαίνει φυλακή και τον σκοτώνουν

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σκοτώνει τον εισαγγελέα με εκρηκτικό μηχανισμό

«Η Εύα είναι αθώα, δεν ήξερε τίποτα. Εγώ έκρυψα τα ναρκωτικά στο σπίτι», ομολογεί στους αστυνομικούς, οι οποίοι φυσικά τον συλλαμβάνουν και αφήνουν την Εύα ελεύθερη. Ωστόσο η κοπέλα συνεχίζει να βρίσκεται σε σοκ, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αδελφός της έχει μπλέξει τόσο άσχημα: «Πώς μπόρεσες και μου το έκανες αυτό; Με άφησες στο έλεος του Θεού, να με σέρνουν στη φυλακή.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι το επόμενο θύμα

Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης μπαίνει φυλακή και τον σκοτώνουν

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: H Ρένα Δραγουμάνου έρχεται στη Μάνη

Δεν θέλω ούτε να σε ξέρω», του φωνάζει. Ο Άρης από την άλλη είναι κουρέλι: «Συγγνώμη, δεν ήθελα ποτέ να σου κάνω κακό. Κι εγώ έμπλεξα χωρίς να το καταλάβω. Ήθελα να βοηθήσω, ήμουν απελπισμένος με τόσα λεφτά που χρωστούσαμε. Έκανα λάθος, Εύα, συγγνώμη», της λέει, αλλά τα δύο αδέλφια έρχονται σε μεγάλη σύγκρουση, καθώς η Εύα δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα αυτά που έκανε ο αδελφός της.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας;

Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης μπαίνει φυλακή και τον σκοτώνουν

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος γίνεται κάφρος για άλλη μια φορά

Ο Άρης μπαίνει στη φυλακή, ενώ στην ανάκριση τα πήρε όλα πάνω του και δεν μαρτύρησε τον Δημοσθένη, κυρίως από φόβο μήπως κάνει κακό στην αδελφή του. Την ίδια στιγμή ο Χρήστος δεν αφήνει λεπτό την Εύα από κοντά του και μάλιστα μετακομίζει στο σπίτι της. Δείχνει την αγάπη του και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τη βοηθήσει να ξεπεράσει το σοκ της φυλάκισης. Λίγο αργότερα ο Δημοσθένης που έχει μάθει ότι ακόμα ο Αρης δεν τον έχει καταδώσει στην αστυνομία, πηγαίνει στην Εύα και μάλιστα τη «στριμώχνει» άγρια: «Δεν ξέρω τι θα κάνεις και δεν με νοιάζει. Τώρα που ο αδελφός σου είναι στη φυλακή, να κανονίσεις να μου δώσεις εσύ πίσω όλο το ποσό που του δάνεισα. Κόψε τον λαιμό σου να τα βρεις», της λέει άγρια.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: H καρδιά του Κίμωνα χτυπά στο σώμα του Ορέστη

Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης μπαίνει φυλακή και τον σκοτώνουν

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: 7 ηθοποιοί δεν θα είναι στο Γ κύκλο  Ποιες οι νέες αφίξεις

Στο μεταξύ σύμφωνα με το περιοδικό TV ρεπορτάζ, όσο περνάνε οι μέρες, τόσο πιο πολύ φοβάται ότι ο Άρης θα λυγίσει και θα τα πει όλα στην αστυνομία κι αυτό θα ήταν καταστροφικό γ’ αυτόν. Έτσι δίνει εντολή στους δικούς του: «Πρέπει να του κλείσετε το στόμα πριν αρχίσει να λαλάει. Τώρα θα το κάνετε, δεν θέλω να ρισκάρω ούτε ώρα», τους διατάζει και ο Άρης θα πληρώσει με την ίδια του την ζωή το τραγικό λάθος που έκανε να μπλέξει με τον Δημοσθένη!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close