Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία μιλά στον Κουράκο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την Ευτυχία να μιλά στον Κουράκο.

Δεν πας καλά κοπέλα μου τα λέω εγω

Μετά τις εξελίξεις με την αδερφή του Δημήτρη στην σειρά Γη της ελιάς θα ακολουθήσουν… πολλά και διάφορα στην β’ σεζόν. H Eυτυχία στο β΄κύκλο της σειράς θα είναι ένα τραγικό πρόσωπο.

Οι τύψεις για την δολοφονία του Ανέστη την ακολουθούν παντού και η κοπέλα φτάνει στα ότι της τρέλας. Οι μόνοι που που θα την στηρίξουν μέχρι τέλους θα είναι η Άννα, αλλά και ο Αποστόλης.

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία βουλιάζει στην κατάθλιψη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η ισοβίτισσά που θα στηρίξει την Αθηνά

Όπως θα δούμε από τα πρώτα κιόλας επεισόδια η Ευτυχία δεν μπορεί να ησυχάσει. Πάντα μέσα στο μυαλό της έχει την σκηνή όπου ήρθε αντιμέτωπη με τον Ανέστη και όσα τραγικά ακολούθησαν μετά.

Η κοπέλα κλείνεται στον εαυτό της και απομακρύνεται από όλους κι απ’ όλα. Ακόμα και με τον Άρη με τον οποίο είχε αρχίσει δειλά δειλά να φλερτάρει κόβει κάθε επαφή.

Η Γη της Ελιάς: Οι τύψεις βασανίζουν την Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η γυναίκα αράχνη εισβάλει στην σειρά

Ο Άρης δεν καταλαβαίνει φυσικά τον λόγο που η Ευτυχία απομακρύνθηκε και έληξε μια σχέση πριν καν αρχίσει. Ωστόσο το παίρνει απόφαση ότι μάλλον δεν τον θέλει και σταματάει κι αυτός πλέον να την “ενοχλεί”.

Στο μεταξύ η Άννα προσπαθεί με κάθε τρόπο να την συνεφέρει, αλλά η Ευτυχία συνέχεια επιμένει ότι δεν αντέχει άλλο… να κρύβει μέσα της ένα τέτοιο μυστικό.

Η Γη της Ελιάς: Οι τύψεις βασανίζουν την Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Eλιάς: Η Μαργαρίτα γνωρίζει όλη την αλήθεια για το φόνο του Δημήτρη

Μάλιστα όταν ανακαλύπτουν το πτώμα του Ανέστη ο φόβος της την παραλύει. Αρχίζει να χάνει το μυαλό της και σκέφτεται πολύ σοβαρά να πάει να παραδοθεί. Η Άννα που βλέπει την κατάστασή της, τρομάζει ότι η Ευτυχία θα πάει στην αστυνομία και τότε θα έρθει η καταστροφή για όλους.

Όχι μόνο για την Ευτυχία που διέπραξε το φόνο, αλλά και για την ίδια καθώς την συγκάλυψε και στη συνέχεια την βοήθησε να πετάξουν το πτώμα. Έτσι η Άννα δεν την αφήνει στιγμή. Της λέει συνέχεια ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί, ότι δεν έχουν αφήσει ίχνη και ότι δεν θα μπει φυλακή για κάποιον που άξιζε να πεθάνει.

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος υποψιάζεται την Άννα και την Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία βουλιάζει στην κατάθλιψη

Η Ευτυχία όμως δεν ακούει και δεν είναι σε θέση να ακούσει καθώς το μυαλό της πλέον δεν λειτουργεί. Δεν μπορεί να σκεφτεί λογικά και συνέχεια βουλιάζει στην κατάθλιψη. Έτσι η Άννα αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια.

Στο μεταξύ ο Αποστόλης ο οποίος συνεχίζει να ενδιαφέρεται για την Ευτυχία, ρωτάει και ξαναρωτάει την Άννα τι συμβαίνει με την φίλη της. Τι έχει γίνει και η Ευτυχία δεν μπορεί ακόμα και δουλέψει και γιατί συμπεριφέρεται έτσι. Μάλιστα ανησυχεί και για την υγεία της, μήπως δηλαδή είναι άρρωστη και είναι κάτι πολύ σοβαρό.

Η Γη της Ελιάς: Οι τύψεις βασανίζουν την Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το διαζύγιο του Χρήστου και το κρυφό παρελθόν

Έτσι η Άννα αναγκάζεται να πει όλη την αλήθεια στον αδελφό της. Ο Αποστόλης μετά το σοκ, αποφασίζει να καλύψει τα δύο κορίτσια και να σταθεί στο πλευρό τους, καθώς καταλαβαίνει πολύ καλά γιατί η Ευτυχία έφτασε σ’ αυτό το σημείο, σύμφωνα με το tv24, ενώ συμβουλεύει την Άννα να μην μιλήσουν ποτέ και σε κανέναν γι’ αυτό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close