Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Μυρτάλη να φέρνει την καταστροφή στο Β κύκλο.

Να ρωτήσω κάτι; Η Μυρτάλη πως θα φέρει την καταστροφή αφού κουράζεται μόνο και μόνο με τις κρέμες;; Ήρεμα ρωτάω


Η Μυρτάλη, στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, έκανε την ανατροπή και παραδόθηκε στα καυτά φιλιά του Αλέξη, του ανθρώπου που δεν ήθελε να βλέπει μπροστά της. Τι σημαίνει όμως αυτό το φιλί; Θα υπάρξει συνέχεια; Θα κάνει σχέση με τον Αλέξη; Και πώς θα αντιδράσει η Μαργαρίτα;

Η δεύτερη σεζόν στη γη της ελιάς θα είναι η πιο ανατρεπτική που θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί. Η πρώτη, που τελείωσε πριν λίγες ημέρες, ήταν απλά μία εισαγωγή για τα όσα συναρπαστικά θα ακολουθήσουν, ενώ η Βάνα Δημητρίου με το φινάλε που επέλεξε πολύ έξυπνα, μας έδωσε έμμεσα εξηγήσεις για πολλά, ενώ μας άνοιξε μία νέα πόρτα και μας υποψίασε για όσα θα συμβούν.

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη παίζει διπλό ταμπλό με Αλέξη και Χρήστο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτό το νέο ζευγάρι θα πυροδοτήσει όλες τις εξελίξεις

Μεγάλη εντύπωση μας έκανε η Μυρτάλη, η οποία όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, κάνει τη μεγαλύτερη συναισθηματική στροφή της ζωής της και βρίσκεται δίπλα στον Αλέξη. Τι ήταν όμως αυτό το φιλί; Η Μυρτάλη υποσυνείδητα δέθηκε ερωτικά με τον Αλέξη. Τον έβλεπε κάθε μέρα στον ύπνο της και απολάμβανε καυτές ερωτικές νύχτες μαζί του.

Άρχισε λοιπόν να τον βάζει στο μυαλό της και να απολαμβάνει αυτή την τόσο παράδοξη παρέα. Όταν σκεφτόταν τον Αλέξη και όλα όσα έκανε στον ύπνο της, η έκφραση της άλλαζε. Αισθανόταν όμορφα και πάνω απ’ όλα ερωτικά γι’ αυτόν.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα λέει στην Μυρτάλη να μείνει μακριά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτός αποχωρεί απο την σειρά

Ο Αλέξης πια ήταν το ερωτικό της απωθημένο, η φαντασίωση της, ενώ για τον Αλέξη όλοι ξέρουμε τι σημαίνει Μυρτάλη. Αυτή λοιπόν η χημεία θα είναι εκκριτική, απόκοσμη και πολύ επικίνδυνη.

Η σχέση τους θα αρχίσει και, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, εκείνη θα τον χρησιμοποιεί ερωτικά, ενώ εκείνος θα τη θέλει μόνο δική του, γεγονός που θα φέρει απρόβλεπτα γεγονότα.

Η Γη της Ελιάς: Παντρεύονται ο Αλέξης και η Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη παίζει διπλό ταμπλό με Αλέξη και Χρήστο

Η Μυρτάλη θα αρχίσει να απομακρύνεται από τον Χρήστο, κρατώντας όμως κρυφή τη σχέση της με τον Αλέξη, κάτι φυσικά που θα απαιτήσει να κάνει και ο ίδιος, να μη μιλήσει σε κανέναν.

Ο Αλέξης δεν θα αργήσει να απαιτήσει να μη βλέπει κανέναν άλλον και τότε θα γίνει έκρηξη! Ποιος θα την πληρώσει αυτή τη φορά; Ο Χρήστος ή μήπως η Μυρτάλη;

Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: 4 ήρωες θα κινδυνεύσουν με φυλάκιση στον δεύτερο κύκλο

Όλα αυτά τα παρακολουθεί από μακριά η Μαργαρίτα. Ήδη τους έχει δει, όμως μία τα γεγονότα με την Αθήνα, και μία που δεν θέλει να ανακατευτεί, την κρατάνε μακριά από το να παρέμβει για να μάθει τι συμβαίνει, όμως δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι σύντομα εξηγήσεις, και μάλιστα πρώτα από τη Μυρτάλη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close