Η Γη της Ελίας: Αυτό το νέο ζευγάρι θα πυροδοτήσει όλες τις εξελίξεις

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συναρπαστικές, καθώς αυτό το νέο ζευγάρι θα πυροδοτήσει όλες τις εξελίξεις.

E οτι θα είχαμε τέτοιο θανατηφόρο ζεύγος δεν το περίμενα

Η Αρετή Καπερνάρου είναι ένα πρόσωπο που καθόλη τη διάρκεια του πρώτου κύκλου, μας έχει απασχολήσει έντονα και κυρίως με τη συμπεριφορά της απέναντι στον άλλοτε  αγαπημένο της σύζυγο τον Στάθη και στη κόρη της Βασιλική. Οι οποίοι έκαναν τις επιλογές τους και έμειναν μακριά από αυτήν. Κάτι που έπραξε και ο γιος της ο Στέφανος, ο οποίος έφυγε μαζί με την Ελένη για την Ισπανία .

Η Γη της Ελίας: Αυτό το νέο ζευγάρι θα πυροδοτήσει όλες τις εξελίξεις

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτός αποχωρεί απο την σειρά

Η Αρετή μένει ολομόναχη και παλεύει να σταθεί ξανά στα πόδια της. Αλλοτε τα καταφέρνει και άλλοτε Όχι.  Εδώ και λίγο καιρό όμως τα δεδομένα έχουν αρχίσει να αλλάζουν και αυτό γιατί η γυναίκα τυχαία στη Μάνη, συναντά τον Θανάση τον πρώην σύντροφο της Αναστασίας, που Την παράτησε στα σκαλιά της εκκλησίας λίγο πριν παντρευτούν και την πλήγωσε θανάσιμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού mytv, όπως θα δούμε στο δεύτερο κύκλο της σειράς η γη της ελιάς, η αρετή και ο Θανάσης δεν αρκούνται μόνο σε αυτή τη μία και μοναδική συνάντηση, αλλά βγαίνουν όλο και πιο συχνά, με αποτέλεσμα να έρθουν πιο κοντά .

Η Γη της Ελίας: Αυτό το νέο ζευγάρι θα πυροδοτήσει όλες τις εξελίξεις

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη παίζει διπλό ταμπλό με Αλέξη και Χρήστο

Κάποια στιγμή μάλιστα οι δυο τους έχουν μία συζήτηση, Εφ όλης της ύλης και ο Θανάσης της αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο παράτησε την Αναστασία στα σκαλιά της εκκλησίας. Της μιλάει για τη σχέση του με την πλούσια γυναίκα που παντρεύτηκε, αλλά και τι σκοπεύει να κάνει μετά τον ξαφνικό θάνατο της την κληρονομιά της.

Εν τω μεταξύ η Αρετή δείχνει γοητευμένη από την παρουσία του Θανάση, ενθουσιάζεται με τη φιλοδοξία που τον διακατέχει,οπότε σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να περάσει την υπόλοιπη ζωή της στο πλευρό του .

Η Γη της Ελίας: Αυτό το νέο ζευγάρι θα πυροδοτήσει όλες τις εξελίξεις

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: 4 ήρωες θα κινδυνεύσουν με φυλάκιση στον δεύτερο κύκλο

Φυσικά και η Αρετή δεν περνάει απαρατήρητή για τον Θανάση και για αυτό το λόγο, της  κάνει διάφορες κολακείες και δώρα με εκείνη να συγκινείται  και να πέφτει στην αγκαλιά του. Σύντομα μάλιστα οι δυο τους, αποφασίζουν να γίνουν ζευγάρι, πυροδοτώντας νέα σειρά αντιδράσεων από το ευρύτερο περιβάλλον τους και κυρίως από την Αναστασία.

Η οποία κατηγορεί την Αρετή για προδοσία.  Παρόλα αυτά όπως θα αποδειχθεί, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Καθώς ο Θανάσης κουβαλάει σκοτεινά μυστικά που πολύ γρήγορα θα οδηγήσουν την Αρετή σε Περιπέτειες ενώ μέσα σε όλα αυτά δεν θα μείνει της μείνει πιστός και θα έχει ερωτικές περιπέτειες με διάφορες γυναίκες.

Πως θα άντιδράσει η Αρετή; Θα την βοηθήσει ο Στάθης να ξεφύγει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close