Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη παίρνει πίσω την περιουσία

Η Γη της ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες  καθώς η Μυρτάλη παίρνει πίσω τη περιουσία του πατέρα της 

Η Μυρτάλη παίρνει πίσω όλη την περιουσία του πατέρα της – Εξαφανίζεται ο Αλέξης.. Η Μυρτάλη ετοιμάζεται για το εφετείο, με την Αθηνά να της επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη. Ο Ισίδωρος από την άλλη, με σύμμαχο τον Μάνο, αρνείται να παραδώσει τα όπλα. Ο Ιάκωβος με την Ιουλία, ωστόσο, στέκονται στο πλάι της ανιψιάς τους και τη συνοδεύουν στο δικαστήριο.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Βαρβάρα κλέβει την καρδιά του Στάθη;

Η- Γη -της- Ελιάς- Μυρτάλη-

Δείτε ακόμη Η γη της ελιάς: Ο Στάθης παρακολουθεί την Ιουλία

Το εφετείο για την περιουσία της Μυρτάλης ξεκινάει και όλοι είναι αγχωμένοι για το αποτέλεσμα. Η Ιουλία ερωτεύεται όλο και περισσότερο τον Γιώργη, και το ζευγάρι διανύει μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο, την ώρα που ο Αλέξης μαθαίνει ότι η Μυρτάλη χώρισε με τον Στέφανο και αναστατώνεται. Αμέσως μετά εξαφανίζεται και η Μαργαρίτα ανησυχεί πολύ ότι πηγαίνει να βρεί τη Μυρτάλη.Ο Θεοδόσης αισθάνεται τη θηλιά να στενεύει γύρω από το λαιμό του, καθώς τα τηλεφωνήματα και οι απειλές συνεχίζονται.

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη παίρνει πίσω την περιουσία

η Μυρτάλη παίρνει πίσω τη περιουσία του πατέρα της

Ενώ spoilers Που έχουν κυκλοφορήσει λένε πως η Μυρτάλη χάνει την περιουσία, το περιοδικό Τηλεθεατής κάνει την ανατροπή και μας λέει πως  η Μυρτάλη παίρνει πίσω τη περιουσία του πατέρα της . Μένει να δούμε τί ισχύει στις οθόνες μας.

Η απόφαση του εφετείου βγαίνει και ο Λυκούργος την ανακοινώνει στη Μυρτάλη. Θα πάρεις πίσω την περιουσία του πατέρα του. Τα κατάφερες, της λέει. Η απόφαση φέρνει τα πάνω-κάτω και όλοι καλούνται να διαχειριστούν τη νέα πραγματικότητα. Η Μαργαρίτα κάνει έναν μεγάλο καβγά με τον Αλέξη για τη Μυρτάλη, καθώς καταλαβαίνει ότι ο γιος της εξακολουθεί να παραμένει κολλημένος σε παλιές και επικίνδυνες καταστάσεις.

Η -Γη -της- Ελιάς-Θεοδόσης-

Δείτε επίσης :Η Γη της Ελιάς : Η Αντιγόνη τα βρίσκει με τον Μάνο

Ο Αλέξης, όμως, σε άλλη χρονική στιγμή εξομολογείται στον Θεοδόση τις φαντασιώσεις του με τη Μυρτάλη και εκείνος υπόσχεται να τον βοηθήσει. Τέλος, ο Θεοδόσης κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Μαργαρίτα, η οποία έχει πλήρη άγνοια για το τι της επιφυλάσσει η επόμενη μέρα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close