Η Γη της Ελιάς: Τρικούβερτος καυγάς Ιουλίας και Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δυσάρεστες καθώς ξεσπάει τρικούβερτος καυγάς Ιουλίας και Στάθη στο ελαιοτριβείο.   

Ένας μεγάλος καυγάς ξεσπάει, στα επόμενα επεισόδια της σειράς της αγαπημένης σειράς Η γη της Ελιάς. Ένα αγαπημένο μας ζευγάρι βρίσκεται αντιμέτωπο, για ακόμη μια φορά. Ο Στάθης και η Ιουλία καυγαδίζουν μέσα στο ελαιοτριβείο, όχι για την σχέση τους στην γη της ελιάς, αλλά για λόγους… επαγγελματικούς!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Στέφανος και η Ελένη ξανά μαζί

Η- Γη- της- Ελιάς- Ιουλία- και- Στάθης

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 141 , 142 , 143 , 144 , 145

Η Ιουλία έχει αναλάβει τη διαχείριση του ελαιοτριβείο, με τις ευχές του αδελφού της, του Ισίδωρου. Εκείνος γνωρίζει πως να την κατευθύνει και την καμαρώνει καθημερινά για τα επιτεύγματά της.

Ο Κουράκος την επισκέπτεται καθημερινά στον χώρο της εργασίας της, γεμάτος χαρά για το επόμενό της βήμα. Η Ιουλία χρησιμοποιεί τη δουλειά για να ξεχνιέται, τόσο από τον γάμο της, όσο και από τον Στάθη. Μόνο που εκείνος δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο λόγος που ο Δημήτρης θέλει να σκοτώσει τον Ιάκωβο

Η -Γη -της- Ελιάς - Κουρακος

Τρικούβερτος καυγάς Ιουλίας και Στάθη

Μία επαγγελματική συμφωνία θα φέρει σε ρήξη τους δύο πρωταγωνιστές. Ο Στάθης εμφανίζεται ξαφνικά στο ελαιοτριβείο, ζητώντας από την Ιουλία να μιλήσουν, στην γη της ελιάς. Εκείνη επιχειρεί να τον διώξει, συνειδητοποιεί, όμως, πως η συνάντηση αυτή έχει επαγγελματικό σκοπό.

Μία πρόταση σχετικά με τα στρέμματα, τις ελιές και την παραγωγή, θα φέρει τις δύο πλευρές σε ρήξη. Μάλιστα, η Ιουλία με σκοπό να τον αποφύγει, θα οδηγηθεί σε ένα τεράστιο επαγγελματικό λάθος σύμφωνα με το  youfly.com , με σοβαρές συνέπειες.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Αρετή τα βρίσκουν

Η- Γη -της- Ελιάς- Ιουλία-

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς : Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Μυρτάλης

Δε θα αργήσει η στιγμή που ο Στάθης θα κάνει στην άκρη τις δουλειές, για να την προσεγγίσει ξανά ερωτικά. Χρησιμοποιεί τη συνεργασία τους ως δικαιολογία, για να την βλέπει. Μόνο που αυτό δε θα του βγει σε καλό, στη συνέχεια…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close