Η Γη της Ελιάς: Λυκούργος και Χάιδω παντρεύονται σε μια συγκινητική τελετή

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού Λυκούργος και Χάιδω παντρεύονται σε μια συγκινητική τελετή.

Άντε και στα δικά μας….

Ο Λυκούργος και η Χάιδω έχουν περάσει πολλές δοκιμασίες και έχουν βγει αλώβητοι. Του ενώνει η μεγάλη αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον καθώς η φιλία χρόνων που τους έδενε, με τις κατάλληλες προϋποθέσεις μεταλλάχτηκε σε έναν δυνατό έρωτα.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ρίχνει χάπια στον Στάθη και κοιμάται μαζί του

Η Γη της Ελιάς: Λυκούργος και Χάιδω παντρεύονται σε μια συγκινητική τελετή

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Στοιχείο φωτιά καίει την Ευτυχία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV, αν και η Χάιδω δε δέχεται ούτε λέξη περί γάμου καθώς θέλει να τιμήσει τα ήθη και τις παραδόσεις της περιοχής της, παραμένοντας χήρα ο αγαπημένος της, της κάνει ξανά πρόταση.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Έρχεται διαζύγιο βόμβα

Η Γη της Ελιάς: Λυκούργος και Χάιδω παντρεύονται σε μια συγκινητική τελετή

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: H είδηση ενός θανάτου τους σοκάρει

Ο Λυκούργος της εκδηλώνει την επιθυμία του να επισημοποιήσουν την σχέση τους με αφορμή μία φράση της Αρετής, η οποία τον αποκάλεσε σε μία στιγμή έντασης, σώγαμπρο. Ο δικηγόρος δεν μπορεί να αντέξει αυτή τη συμπεριφορά και προκειμένου να ζει ελεύθερα στο σπίτι με την σύντροφό του της ζητάει να γίνει και επισήμως γυναίκα του.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: H Αθηνά παλεύει να ηρεμήσει την Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Λυκούργος και Χάιδω παντρεύονται σε μια συγκινητική τελετή

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Στέφανος και Βασιλική κάνουν μία ειλικρινή κουβέντα

Εκείνη του λέει πως χρειάζεται χρόνο για να το σκεφτεί ύστερα από λίγες ημέρες τελικά η Χάιδω αποφάσεις να του πει το πολυπόθητο ναι Ενώ πρώτα έχει φροντίσει να πάρει την κατάθεση και την ευλογία του γιου της του Φίλιππο οποίος έχει πάει πλέον στον στρατό το επόμενο διάστημα λοιπόν το ζευγάρι οργανώνει έναν λιτό γάμο στο δημαρχείο την μεγάλη την ημέρα έχουν στο πλευρό τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα ο Φίλιππος βασιλική Ισμήνη ο Κωσταντίνος η Αθήνα και η μαργαρίτα είναι ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους τους και χαίρονται ιδιαίτερα με την ευτυχία τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close