Η Γη της Ελιάς: Έρχεται διαζύγιο βόμβα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού έρχεται διαζύγιο βόμβα.

Διαζύγια, φόνοι, γάμοι ένας χαμός πριν το τέλος της σεζόν….

Ο Δημοσθένης και η Ασπασία, έχουν μοιραστεί περισσότερη από τη μισή τους ζωή ο ένας με τον άλλον και παρά τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει κράτησαν το γάμο τους για αρκετά χρόνια. Όμως στην πραγματικότητα όσα τους χωρίζουν είναι πολύ περισσότερα από εκείνα που γνωρίζουν ή μπορούν να φανταστούν.

Δείτε ακόμα:Η Γη της Ελιάς: Ο κρυφός δεσμός της αδικοχαμένης κόρης της Χάιδως μπαίνει στη ζωή του Μάνου και της Μαρίνας

Η Γη της Ελιάς: Έρχεται διαζύγιο βόμβα

Δείτε ακόμα:Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά γίνεται μητέρα

Από τη μία ο Δημοσθένης έχει μια κρυφή παράνομη ζωή όντας αρχηγός της τοπικής μαφίας ενώ από την άλλη πλευρά η Ασπασία μετατρέπεται σε μία άλλη γυναίκα, δυναμική και αποφασισμένη να πάρει τη ζωή στα χέρια της. Για πρώτη φορά διεκδικεί πράγματα για τον εαυτό της γεγονός που πρόκειται να οδηγήσει το ζευγάρι σε ρήξη.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: To κρυμμένο παρελθόν της Ιουλίας στο φως

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Θα φας τόσο μεγάλη ροχάλα που θα μουλιάσεις! Το κατάλαβες;

Όπως έχουμε ήδη δει η γυναίκα θέλει να ζήσει ελεύθερα και δεν αντέχει άλλο να εκτελεί τις διαταγές του άντρα της. Από την άλλη εκείνος παρακολουθεί την επανάσταση της Ασπασίας χωρίς να αντιδράει εκφράζοντας απλώς τις αντιρρήσεις του.

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV, σύντομα τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν. Ο Δημοσθένης δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο το χαρακτήρα της συζύγου του και την εγκαταλείπει. Το ζευγάρι μένει χωριστά για ένα διάστημα με αποτέλεσμα να έχουν και οι δύο την δυνατότητα να σκεφτούν τι θέλουν από τη ζωή τους.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ράκος η Ιουλία

Η Γη της Ελιάς-Ασπασία-

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης κάνει το πρώτο βήμα με τη Δήμητρα

Η Ασπασία νιώθει απελευθερωμένη και θέλει να κάνει επιτέλους όσα ονειρεύτηκε. Όμως ο Δημοσθένης έχει πάρει πολύ βαριά την κατάσταση. Έτσι ύστερα από σκέψη αποφασίζει να δώσει τέλος στον γάμο τους και της ζητάει διαζύγιο.

Στο άκουσμα της είδησης, η Ασπασία θορυβείται διότι αν και εκείνη του έχει μιλήσει πολλές φορές για διαζύγιο δεν το εννοούσε, σε αντίθεση με εκείνον που δείχνει αποφασισμένος.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Πάντα θα έχεις μία οικογένεια να σε περιμένει

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Μείνετε μακριά της  Ο Στέφανος αφοπλίζει

Παράλληλα τα πρόσωπα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος τους, που τους αγαπούν, όπως η κόρη τους η Ειρήνη και ο Στάθης με την Αρετή προσπαθούν να τους πείσουν να τα ξαναβρούν και να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close