Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού μαρτύριο θα γίνει η ζωή του Στάθη πίσω από τα κάγκελα. 

Τι τον περιμένει τον καημένο…

Ο Στάθης προσπαθεί να εξηγήσει στην Ιουλία τι ακριβώς συμβαίνει με την Αρετή αλλά εκείνη αρνείται να τον ακούσει. “Δεν με ενδιαφέρει αν είσαι ή όχι με τη γυναίκα σου. Σε παρακαλώ μη με ξανά πλησιάσεις” του λέει.

Αργότερα ο Στάθης πηγαίνει έξαλλος στο μαγαζί της Αρετής και η κουβέντα καταλήγει σε καβγά με αποτέλεσμα ο Στάθης να σπάσει ένα βάζο από τα νεύρα του. Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, εκείνη αποφασίζει να τον εκδικηθεί.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Κάνε την δουλειά σου χωρίς περισπασμούς – Ο Κουράκος ντροπιάζεται

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ ο γάμος Λυκούργου – Χάιδως

Πηγαίνει στην αστυνομία και του κάνει μήνυση για εξύβριση, βίαιη συμπεριφορά και επίθεση. Η Δήμητρα όμως τον ειδοποιεί. “Ήρθε η Αρετή και σου έκανε μήνυση. Καλό είναι παλικάρι να κρυφτείς για να αποφύγεις το αυτόφωρο” τους συστήνει.

Ο Στάθης αφού την ευχαριστεί φεύγει και πηγαίνει να κρυφτεί στο σπιτάκι του στο σπίτι του Λυκούργου, μέχρι να περάσει το αυτόφωρο. Την  ίδια ώρα η Αρετή βλέπει πως η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει στη σύλληψη του Στάθη και γίνεται έξαλλη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βάζει μια χημική ουσία στο σπίτι της Ευτυχίας

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μία νέα βεντέτα ξεκινά με Χάιδω, Βασιλική και μωρό μες στις φλόγες

Έτσι παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και βρίσκει την ευκαιρία να εκδικηθεί τον Στάθη. “Δεν υπάρχει περίπτωση να υποχωρήσω, έχεις τελειώσει Στάθη Καπερνάρο” μονολογεί.

Στο μεταξύ ο Κουράκος δεν μπορεί να κάνει αλλιώς και είναι υποχρεωμένος να συλλάβει το Στάθη και μάλιστα να τον κρατήσει όλη νύχτα στο κρατητήριο, μέχρι να περάσει από αυτόφωρο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία χαστουκίζει την Αρετή

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ενα τρίτο πρόσωπο διαλύει Βασιλική και Φίλιππο

Την επόμενη μέρα το δικαστήριο γίνεται και εν τέλει του επιδικάζεται υψηλή χρηματική ποινή. Με όλα αυτά η Βασιλική και ο Στέφανος εξαγριώνονται με τη μάνα τους αλλά η Αρετή δεν κάνει πίσω. Λίγο αργότερα η μοίρα δίνει ένα ακόμα χτύπημα στο Στάθη καθώς εμπλέκεται άθελά τους σε ένα θανατηφόρο δυστύχημα.

Μετά το τραγικό δυστύχημα ο Στάθης διαλυμένος ψυχολογικά οδηγείται στο τμήμα όπου και κρατείται. Εκεί του γίνεται αλκοτέστ για να διαπιστωθεί πόσο έχει πιει.

Στο μεταξύ η μητέρα της άτυχης κοπέλας ενημερώνει τον αστυνόμο Κουράκο “θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος για το θάνατο της κόρης μου” του τονίζει. Όλοι έχουν τρελαθεί από τη στεναχώρια τους και ο Λυκούργος αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Στάθη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: θα μπουκάρω στο σπίτι σου και θα τα ξεράσω όλα!

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνει η Ευτυχία

Ενημερώνει τη Βασιλική για το μοιραίο δυστύχημα “Βασιλική μου θέλω να είσαι ψύχραιμη. Ο πατέρας σου έχει ένα τροχαίο. Είναι καλά όμως κορίτσι μου σκοτώθηκε μία κοπέλα και ο Στάθης κρατείται ως υπαίτιος για το θάνατο της” της λέει.

Ενώ η κοπέλα καταρρέει και όλοι έχουν παγώσει από τα δυσάρεστα νέα, η Ιουλία κρατάει σκληρή στάση απέναντι στα γεγονότα και δηλώνει “δεν με ενδιαφέρει αν ο Στάθης έφταιγε. Πρέπει να τιμωρηθεί και να πληρώσει.“. Την ίδια στιγμή ο Στάθης συνοδεία του Λυκούργου οδηγείται στον εισαγγελέα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close