Η Γη της Ελιάς: Μετά το γάμο η Ιουλία και ο Στάθης ξανά μαζί

Η Γη της Ελιας: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι απίστευτες καθώς μετά το γάμο η Ιουλία και ο Στάθης ξανά μαζί!

Κι όμως, ο Στάθης και η Ιουλία θα είναι ξανά μαζί, στην γη της ελιάς. Ένας μεγάλος έρωτας δε γίνεται να σβήσει τόσο απλά, τόσο άδοξα. Η Ιουλία παλεύει καθημερινά να ερωτευτεί τον Κουράκο, να βρει στο πρόσωπό του αυτό που αναζητά, με σκοπό να ξεχάσει οριστικά τον Στάθη Καπερνάρο. Όλα, όμως, είναι μάταια.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 132, 133 ,134 , 135 , 136 , 137

Η Γη της Ελιάς: Μετά το γάμο η Ιουλία και ο Στάθης ξανά μαζί

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τον Γάμο Ιουλίας Κουράκου

Ο μήνας του μέλιτος στο Παρίσι θα φέρει ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση στην Ιουλία. Τα τελευταία λόγια του Στάθη, πριν τον γάμο, θα την στοιχειώνουν. Ο Κουράκος θα κάνει τα πάντα για να την δει ευτυχισμένη. Η Ιουλία, όμως, δεν είναι ερωτευμένη μαζί του…

Μετά το γάμο η Ιουλία και ο Στάθης ξανά μαζί

Η επιστροφή τους στη Μάνη θα έχει αρκετά προβλήματα. Η διαμονή τους στο σπίτι της Ιουλίας θα δημιουργήσει τεράστια πίεση στην ηρωίδα. Ο Στάθης, μόλις μάθει πως γύρισε η αγαπημένη του, θα θελήσει να την προσεγγίσει ξανά. Μέσα του, όμως, κάτι τον κρατάει μακριά.

Η Γη της Ελιάς: Μετά το γάμο η Ιουλία και ο Στάθης ξανά μαζί

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη ερωτεύεται άλλον και χωρίζει οριστικά

Συμφώνα με το youfly.com ο έρωτας του Στάθη και της Ιουλίας φουντώνει ξανά!Οι δυο τους θα βρεθούν ξανά, τυχαία. Το πάθος τους θα φουντώσει. Πώς να κρύψουν όλα όσα αισθάνονται ο ένας για τον άλλον; Ο Στάθης και η Ιουλία θα είναι ξανά μαζί, στην γη της ελιάς. Ένα φιλί γεμάτο ένταση, θα είναι αρκετό για να τους οδηγήσει ξανά στη δική τους κόλαση.

Η Γη της Ελιάς: Μετά το γάμο η Ιουλία και ο Στάθης ξανά μαζί

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πολεμά τον Στάθη κάνοντας του ψυχολογικό πόλεμο

Θα αποκαλύψει, άραγε, η Ιουλία την αλήθεια στον Γιώργη; Θα χωρίσει, τελικά, ο Στάθης με την Αρετή; Θα είναι ποτέ μαζί αυτό το ζευγάρι ή ο έρωτάς τους θα είναι ξανά παράνομος και κρυφός από τους γάμους τους;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close