Η Γη της Ελιάς : Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τον Γάμο Ιουλίας –  Κουράκου

Η γη της Ελιάς : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς τρέχουν. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τον Γάμο Ιουλίας – Κουράκου που όλοι περιμένατε. 

 

Η γη της Ελιάς : Δείτε φωτώ και βίντεο από τον Γάμο Ιουλίας Κουράκου

Δείτε ακόμη  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη ερωτεύεται άλλον και χωρίζει οριστικά

Oλή η Αρεόπολη με δόξα και τιμή χάρηκε τον Γάμο της Ιουλίας με τον αστυνόμο Κουράκο. Η Αντιγόνη Λουκάκου μέσα απο το προσωπικό της λογαριασμό στο istagram μας έδωσε πολύ υλικό και έμεις σας τα παρουσιάζουμε. Το μυστήριο γίνεται παρά την παρέμβαση  της τελευταίας στιγμής του Στάθη και η Ιουλία γίνεται εντυπωσιακή νυφούλα! Με ένα φανταχτερό πέπλο!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μετά το γάμο η Ιουλία και ο Στάθης ξανά μαζί

Η γη της Ελιάς : Δείτε φωτώ και βίντεο από τον Γάμο Ιουλίας Κουράκου

Οι αντιδράσεις του Στάθη μετά το γάμο της Ιουλίας με τον αστυνόμο

Η γη της Ελιάς : Δείτε φωτώ και βίντεο από τον Γάμο Ιουλίας Κουράκου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος δίνει τα υπάρχοντά του στην Αντιγόνη με απρόβλεπτες συνέπειες

Θέμα χρόνου ήταν να μαθευτεί ο γάμος της Βασιλικής με τον Φίλιππο και αυτή η στιγμή δεν άργησε να έρθει για τους γονείς της Βασιλικής. Η οργή του Στάθη κορυφώνεται και ξεσπάει παντού σύμφωνα με το περιοδικό mytv, την ίδια στιγμή που το ζευγάρι αποφασίζει να γυρίσει πίσω, καθώς δεν υπάρχει πια λόγος να κρύβεται. Ο Στάθης βρίσκεται σε δεινή ψυχολογική θέση, καθώς αδυνατεί να πιστέψει πως έχασε την Ιουλία οριστικά και συγκρούεται με τον Ισίδωρο, ο οποίος τον προειδοποιεί σε έντονο ύφος: Η Ιουλία είναι πλέον παντρεμένη, κοίτα να κρατηθείς μακριά της, του τονίζει.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πολεμά τον Στάθη κάνοντας του ψυχολογικό πόλεμο

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Georgiou Of. Fan Page (@gitiselias_andreasgeorgiou_sim)

 

Την ίδια στιγμή η Αρετή κάνει μία τελευταία προσπάθεια να φέρει τον Στάθη κοντά της, αλλά δεν τα καταφέρνει. Στο μεταξύ ο Πότης βλέπει φωτογραφία από τον γάμο της Βασιλικής στο κινητό της Άννας και τη δείχνει στον Στάθη: Να ζήσουν και να ευτυχήσουν κυρ Στάθη. Να τους χαίρεσαι, του λέει και ο Στάθης μόλις βλέπει τη φωτογραφία τρελαίνεται.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 132, 133 ,134 , 135 , 136 , 137

Η γη της Ελιάς : Δείτε φωτώ και βίντεο από τον Γάμο Ιουλίας Κουράκου

Η αποκάλυψη του γάμου της Βασιλικής με τον Φίλιππο βγάζει τον Στάθη εκτός εαυτού, ενώ τα νέα για τον γάμο τα μαθαίνουν και η Αρετή με τον Στέφανο.

Η γη της Ελιάς : Δείτε φωτώ και βίντεο από τον Γάμο Ιουλίας Κουράκου

Η Αρετή έξαλλη θέλει να πάει στο σπίτι της Χάιδως και να της ορμήσει: Δεν θα βγει ζωντανή από τα χέρια μου, λέει, αλλά ο Στάθης αναλαμβάνει να κάνει εκείνος το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών, ξεκινώντας από τον Αποστόλη: Καλά, δεν ντρέπεστε κι εσύ και η αδελφή σου να με κοροϊδεύετε μπροστά στα μούτρα μου; τους ρωτάει, ενώ ο Αποστόλης του εξηγεί ότι πραγματικά δεν ήξερε τίποτα. Μετά από αυτό, η Άννα ειδοποιεί τη Βασιλική: Τα ξέρουν όλα οι γονείς σου, Μη ρωτάς πώς. Το θέμα είναι ότι ο πατέρας σου ήρθε εδώ και έκανε μεγάλη φασαρία, την ενημερώνει και η Βασιλική πανικοβάλλεται.

Close