Η Γη της ελιάς: Μυρτάλη και Ιάκωβος πολεμούν τον Ισίδωρο

Η γη της ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές καθώς Μυρτάλη και Ιάκωβος πολεμούν τον Ισίδωρο.

Μυρτάλη και Ιάκωβος πολεμούν τον Ισίδωρο..

Η Μυρτάλη με την Ισμήνη προχωρούν τη νέα εταιρεία καλλυντικών, με την πρώτη να παίρνει μία απόφαση.
Να χρησιμοποιήσει το εμπορικό σήμα των Βρεττάκων. Κάτι που βρίσκει σύμφωνο τον Ιάκωβο και την Ιουλία, αλλά όχι τον Ισίδωρο τον Μάνο και την Αθήνα.

Η Γη της ελιάς: Μυρτάλη και Ιάκωβος πολεμούν τον Ισίδωρο

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς : Η Χάιδω γίνεται φόνισσα

Πιο πολύ, όμως, τον Ισίδωρο με τον οποίο έχει ανοίξει ήδη πόλεμο, διεκδικώντας το σύνολο της περιουσίας των Βρεττάκων. Εκείνη δεν πτοείται και προχωρά τις νόμιμες διαδικασίες. Κατοχυρώνει επίσημα το εμπορικό σήμα των Βρεττάκων και ένας δικαστικός επιμελητής πηγαίνει το αντίστοιχο έγγραφο στον Ισίδωρο, στον Μάνο και στην Αθήνα, οι οποίοι σαστίζουν μόλις το παραλαμβάνουν.

Δείτε επίσης :H Γη της Ελιάς: Το παιδί της Βασιλικής και του Φίλιππου φέρνει την Σιάξη

Έπειτα, ο Ισίδωρος συναντιέται με την ανιψιά του και της ξεκαθαρίζει σε έντονο τόνο ότι ο πόλεμος που του κάνει δεν θα της βγει σε καλό.
Ο Ισίδωρος, μερικές μέρες μετά, καλείται να αντιμετωπίσει ακόμη ένα πρόσωπο. Αυτή τη φορά, τον αδελφό του τον Ιάκωβο. Όλα αρχίζουν όταν ο τελευταίος δίνει τα χέρια με τον Φίλιππο και κλείνει το χωράφι που είναι προς πώληση, ενώ παράλληλα, η Χάιδω τάζει το ίδιο χωράφι στον Ισίδωρο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος βάζει να σκοτώσουν την Αντιγόνη

Η Γη της ελιάς: Μυρτάλη και Ιάκωβος πολεμούν τον Ισίδωρο

Αυτό το νέο σύντομα φτάνει στα αυτιά των δύο αντρών και έρχονται σε σύγκρουση. Ειδικά δε όταν Ιάκωβος ανακοινώνει στον Ισίδωρο ότι θέλει το χωράφι για να χτίσει εκεί το δικό του ελαιοτριβείο και να απασχολήσει ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Μόνο που ο Ισίδωρος δεν συγκινείται και του επισημαίνει ότι αυτό που πάει να κάνει είναι αθέμιτος ανταγωνισμός εις βάρος της ίδιας του της οικογένειας.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 93 , 94 , 95 , 96 , 97 , 98

Η Γη της ελιάς: Μυρτάλη και Ιάκωβος πολεμούν τον Ισίδωρο

Κάτι που δεν φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα τον Ιάκωβο, ο οποίος με τη σειρά του, του απαντά ότι εξαρτάται από την οπτική που βλέπει ο καθένας τα πράγματα. Έκτοτε, λοιπόν, Μυρτάλη και Ιάκωβος ενώνουν τις δυνάμεις τους και πολεμούν τον Ισίδωρο, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close