Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 93 , 94 , 95 , 96 , 97α , 97 β , 98 ,

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια:  93 , 94 , 95 , 96 , 97 α , 97 β  , 98  Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. οι εξελίξεις

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 93 στις 5/12/2021

Επεισόδιο 93

Η Χάιδω θα επισκεφτεί  τον Βαφέα στη φυλακή και θα κλείσει συμφωνία μαζί του, προκειμένου να μάθει ποιος έδωσε την εντολή να σκοτώσει τον Αντρα της και την κόρη της.

Η Χάιδω θα ζητήσει από τον Νικόλα μια καραμπίνα, χωρίς να του εξηγησει τον λόγο. Παράλληλα, θα  καλέσει τον Φίλιππο με τον Λυκούργο και θα τους ανακοινώσει πως θέλει να προχωρήσει σε σιάξη με τους Καπερνάρους.

Ένα παλιό κουτί του Ιπποκράτη που κρύβει αντικείμενα μεγάλης αξίας, θα περάσει στα χέρια της Μυρτάλης. Η Αρετή παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και επιστρέφει στο σπίτι της, με τον Στάθη να είναι συνεχώς στο πλευρό της.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: H Χάιδω ζητά συγχώρεση από το Στάθη

Η Μυρτάλη θα κατοχυρώσει το οικόσημο της οικογένειας Βρεττάκου για την εταιρεία καλλυντικών που έχει δημιουργήσει, ενώ ένας δικαστικός επιμελητής θα πάει  το αντίστοιχο έγγραφο στην Αθηνά, τον Ισίδωρο και τον Μάνο. Μόλις θα το παραλάβουν, πέφτουν απ’ τα σύννεφα.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 94-95 στις 6/12/2021

Επεισόδιο 94 – 95

Ο Λυκούργος θα προσπαθήσει να πείσει τον Στέφανο να δώσει ένα τέλος στην έχθρα των Καπερνάρων με τους Στεφαναίους. Ο Στέφανος  όμως, είναι αρνητικός και ανένδοτος.

Στο μεταξύ, η Βασιλική θα εξομολογηθεί στη Μυρτάλη πως έχει σχέση με τον Φίλιππο, πως είναι έγκυος κι πως  σχεδιάζουν να φύγουν κρυφά στην Αθήνα μακρυά από όλους και όλα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος βάζει να σκοτώσουν την Αντιγόνη

Η Μυρτάλη θα της υποσχεθεί, να μην αποκαλύψει σε κανέναν το μυστικό της, αλλά αυτό θα τη φέρει σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι στον Στέφανο.

Η Αρετή θα ξεκινήσει φυσικοθεραπείες και από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνει ότι η αποκατάστασή της υγείας της θα είναι πολύ δύσκολη και θα πάρει καιρό. Η Άννα, αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Δημήτρη, τον παγιδεύει και τον εκβιάζει για ακόμη μία φορά.

Μια δυσάρεστη έκπληξη φυλάσσει η Ιουλία για τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 96-97 α στις 7/12/2021

Επεισόδιο 96 – 97 α

Μόλις ο Στάθης δει την Ιουλία με τον αστυνόμο Κουράκο μαζί θα λυγίσει, ενώ όλο το χωριό θα αρχίσει να κουβεντιάζει για το νέο ειδύλλιο. Η Αντιγόνη θα ζητήσει από την Μαρίνα να ενημερώσει τον Μάνο για το αποτέλεσμα του τεστ DNA.

Ο Δημήτρης θα  συνεχίσει να πολιορκεί την Αθηνά, επιμένοντας να τον συγχωρέσει και να κάνουν μια νέα αρχή σαν ζευγάρι. Η Βασιλική από την άλλη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς μαθαίνει πως θα αποκτήσει ένα κ0ριτσάκι.

Η Ευτυχία θέλει να αποκαταστήσει τη σχέση της με τον Αποστόλη, όμως εκείνος δυσκολεύεται πολύ να τη δει φιλικά. Ο Αλέξης θα πετυχεί τη Μυρτάλη στον δρόμο, αλλά πριν προλάβει να της μιλήσει, εκείνη τρομαγμένη θα το βάλει στα πόδια.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : , 86 , 87 , 88 , 89 , 90, 91 , 92

Η Αθηνά θα ζητήσει  από τον Μάνο να δεί καλύτερα  το βιογραφικό της Μάρθας, μήπως και υπάρχει κάποια θέση για εκείνη στο ελαιοτριβείο. Ο Στάθης, θολωμένος από τη ζήλια, θα πάει στο σπίτι της Ιουλίας και θα της ζητήσει εξηγήσεις για τον Κουράκο.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 97β στις 8/12/2021

Επεισόδιο 97  β 

Ο Μάνος, θα βρεθεί σε έξαλλη κατάσταση και θα εισβάλει στο ιατρείο της Αντιγόνης .Θελοντας να της περάσει ξεκάθαρο μήνυμα, σκίζει μπροστά της το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA. Δεν θα τη δεχτεί ποτέ σαν αδερφή του,

Ο Στάθης δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί αυτά που του είπε η Ιουλία και θα γυρίζει στο σπίτι του μεθυσμένος, με την Αρετή να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καθόλου καλά.

Δείτε επίσης :H Γη της Ελιάς: Το παιδί της Βασιλικής και του Φίλιππου φέρνει την Σιάξη

Η Μάρθα και ο Αλέξης θα δώσουν το πρώτο τους φιλί, όμως εκείνος εξακολουθεί να είναι κολλημένος με τη Μυρτάλη. Ο Ιάκωβος θα δώσει τα χέρια με τον Φίλιππο και  θα κλείσει το χωράφι που είναι προς πώληση. παράλληλα, όμως, η Χάιδω τάζει το ίδιο χωράφι στον Ισίδωρο. Τι θα γίνει μετά απο αυτό;

Τα δύο αδέλφια θα έρθουν σε ρήξη, όταν ο Ιάκωβος θα ανακοινώσει στον Ισίδωρο πως  θέλει το χωράφι για να χτίσει εκεί το ελαιοτριβείο του.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 98 στις 9/12/2021

Επεισόδιο 98

Ο Στάθης θα προσπαθήσει να μάθει, τι συμβαίνει στη Βασιλική. Εκείνη θα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς δεν μπορεί να του αποκαλύψει όσα συμβαίνουν στη ζωή της. Και ειδικά πως είναι έγκυος.

Η Μυρτάλη, κοιτάζοντας το κουτί με τα αναμνηστικά του πατέρα της, βρίσκει κρυμμένο κάτι που θα της προκαλέσει μεγάλη εντύπωση.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νεκρός ο Αλέξης- Πως πεθαίνει;

Η Χάιδω βρίσκεται κοντά στην αποκάλυψη του ανθρώπου που έδωσε εντολή να εκτελεστούν η Στέλλα και ο Πέτρος. Η συνέχεια αυτής της ιστορίας προβλέπεται ακόμα πιο αιματηρή και με μεγάλες συνέπειες.

Μια απροσεξία της Βασιλικής, θα την ξεσκεπάσει μπροστά στον Στάθη και την Αρετή, οι οποίοι θα καταλάβουν πως η κόρη τους κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Τι θα γίνει μετά από αυτό;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 99 ,100 ,101,102,103 ,104 ,105

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

 

Close