Η Γη της Ελιάς: Νέο φονικό στην σειρά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε ένα νέο φονικό στην σειρά.

Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω…

Αμηχανία προκαλεί ο Γεράσιμος στον Αλέξη, στην γη της ελιάς. Όσο η Μαργαρίτα δένεται μαζί του, τόσο ο γιος της τρελαίνεται! Η αλήθεια είναι πως δε θέλει κανέναν δίπλα στην μητέρα του και κάνει τα πάντα, για να το δείχνει συνεχώς.

Ο Γεράσιμος προσπαθεί πολύ να πείσει τον νεαρό πως οι προθέσεις του απέναντι στην Μαργαρίτα είναι αγνές, όμως δε το καταφέρνει. Ο Αλέξης γίνεται έξαλλος και εκφράζει μονίμως τη δυσαρέσκειά του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νέες απειλές στον Δημοσθένη

Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης γίνεται πιο επικίνδυνος απο ποτέ

Η Μαργαρίτα κάνει όνειρα πλάι στον Γεράσιμο και ελπίζει μέσα της πως ο άντρας αυτός ήρθε αναπάντεχα στη ζωή της, για να της χαρίσει λίγη ευτυχία. Αυτό, φυσικά, δεν περνά απαρατήρητο από τον Αλέξη, ο οποίος έχει ήδη αρχίσει να γίνεται επικίνδυνος, εξαιτίας της Μυρτάλης.

Η απόρριψη που δέχτηκε από την αγαπημένη του, αλλά και ο επεισοδιακός χωρισμός τους, τάραξαν αρκετά τον νεαρό πρωταγωνιστή. Το μόνο που θέλει ο Αλέξης είναι να εκδικηθεί για όσα βίωσε εξαιτίας της..

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης δολοφονεί την Μυρτάλη

Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή κάνει μάγια σε Στάθη και Ιουλία

Στη μέση μπαίνει ο Γεράσιμος, ο οποίος εισβάλλει όλο και πιο έντονα στο σπιτικό του. Η Μαργαρίτα τον θεωρεί δικό της άνθρωπο και προσπαθεί έντονα να τον “επιβάλλει” στον γιο της..

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Άνανδρη επίθεση

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης θα σκοτώσει τον Χρήστο;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Γάμος της Ιουλίας με το Στάθη είναι γεγονός και μάλιστα σύντομα

Ο Αλέξης αρχίζει να κάνει κακές σκέψεις για τον Γεράσιμο, στην γη της ελιάς. Θεωρεί πως ο μοναδικός τρόπος για να τον βγάλει από τη μέση, δεν είναι άλλος από τον… θάνατο! Θα καταφέρει να επιβιώσει ο Γεράσιμος; Η κατάσταση ξεφεύγει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close