Η Γη της Ελιάς:  Ο Αλέξης ξεσπάει με μανία στη Μαργαρίτα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι δραματικές καθώς ο Αλέξης ξεσπάει με μανία στη Μαργαρίτα.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς ο Αλέξης συνεχίζει να έχει εφιάλτες στην γη της ελιάς, με αποτέλεσμα η Μαργαρίτα να κινδυνεύει από το ίδιο της το παιδί. Τα ξεσπάσματά του είναι πολύ έντονα και η άφιξη του πατέρα του δε βοηθάει καθόλου.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μανός και Μαρίνα τα βρίσκουν και παντρεύονται

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ξεσπάει με μανία στη Μαργαρίτα

Σύμφωνα με το youfly.com Ο Θεοδόσης, ο πρώην σύζυγος της Μαργαρίτας, θα επιστρέψει στη Μάνη, ζητώντας μία δεύτερη ευκαιρία. Ο Αλέξης θα του την δώσει αμέσως, με αποτέλεσμα πατέρας και γιος να έρχονται όλο και πιο κοντά.

Το χειρότερο σε αυτή την εξέλιξη, είναι πως ο Θεοδόσης θα επιβαρύνει την κατάσταση του γιου του, παίρνοντας το μέρος του στο θέμα της Μυρτάλης. Θα του ξεκαθαρίσει πως δε φταίει και πως δεν είναι εμμονικός, απλώς ερωτευμένος…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Ο Στάθης παθαίνει αμόκ και τους βάζει όλους στο στόχαστρο

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ξεσπάει με μανία στη Μαργαρίτα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος δίνει τα υπάρχοντά του στην Αντιγόνη με απρόβλεπτες συνέπειες

Η Μαργαρίτα, εξοργισμένη, θα προσπαθήσει να βάλει ένα “φρένο” σε αυτή την επικίνδυνη σχέση που δημιουργείται, μεταξύ γιου και πατέρα. Ο Θεοδόσης, θέλοντας να δείξει το καλό του πρόσωπο, βάζει κι άλλο λάδι στη φωτιά, φτάνοντας τον Αλέξη στα όρια της τρέλας…

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ξεσπάει με μανία στη Μαργαρίτα

Ο Αλέξης ξεσπάει με μανία στη Μαργαρίτα

Η Μαργαρίτα, έντρομη, θα αναζητήσει βοήθεια. Ο γιος της δεν είναι καθόλου καλά. Συνεχίζει να ξεσπάει με τον χειρότερο τρόπο. Ουρλιάζει από τους εφιάλτες του κάθε βράδυ και -μάλιστα- επιτίθεται στην ίδια του την μητέρα.

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ξεσπάει με μανία στη Μαργαρίτα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 120 , 121 , 122 , 123 , 124 , 125

Ο Αλέξης έχει θολώσει, με αποτέλεσμα να μην ακούει την Μαργαρίτα, στην γη της ελιάς. Θέλει να σκοτώσει τον Στέφανο, να κάνει δική του την Μυρτάλη. Εάν εκείνη του πει το όχι, είναι αποφασισμένος να την καθαρίσει.

Η Μαργαρίτα του ζητάει να γυρίσει στην κλινική. Βλέπει πως ο γιος της είναι επικίνδυνος, ξανά. Διχάζεται για το εάν πρέπει να ειδοποιήσει την Μυρτάλη, ή όχι. Ο τρόμος την κυριεύει…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close