Η Γη της Ελιάς : Ο Στάθης παθαίνει αμόκ και τους βάζει όλους στο στόχαστρο

Η Γη της Ελιάς : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι σοκαριστικές καθώς ο Στάθης παθαίνει αμόκ και τους βάζει όλους στο στόχαστρο.

Η οργή του Στάθη τρομοκρατεί τους πάντες!

Η Γη της Ελιάς : Ο Στάθης παθαίνει αμόκ και τους βάζει όλους στο στόχαστρο

Θέμα χρόνου ήταν να μαθευτεί ο γάμος της Βασιλικής με τον Φίλιππο και αυτή η στιγμή δεν άργησε να έρθει για τους γονείς της Βασιλικής. Η οργή του Στάθη κορυφώνεται και ξεσπάει παντού σύμφωνα με το περιοδικό mytv, την ίδια στιγμή που το ζευγάρι αποφασίζει να γυρίσει πίσω, καθώς δεν υπάρχει πια λόγος να κρύβεται. Ο Στάθης βρίσκεται σε δεινή ψυχολογική θέση, καθώς αδυνατεί να πιστέψει πως έχασε την Ιουλία οριστικά και συγκρούεται με τον Ισίδωρο, ο οποίος τον προειδοποιεί σε έντονο ύφος: Η Ιουλία είναι πλέον παντρεμένη, κοίτα να κρατηθείς μακριά της, του τονίζει.

Την ίδια στιγμή η Αρετή κάνει μία τελευταία προσπάθεια να φέρει τον Στάθη κοντά της, αλλά δεν τα καταφέρνει. Στο μεταξύ ο Πότης βλέπει φωτογραφία από τον γάμο της Βασιλικής στο κινητό της Άννας και τη δείχνει στον Στάθη: Να ζήσουν και να ευτυχήσουν κυρ Στάθη. Να τους χαίρεσαι, του λέει και ο Στάθης μόλις βλέπει τη φωτογραφία τρελαίνεται. Η αποκάλυψη του γάμου της Βασιλικής με τον Φίλιππο βγάζει τον Στάθη εκτός εαυτού, ενώ τα νέα για τον γάμο τα μαθαίνουν και η Αρετή με τον Στέφανο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Ο Αλέξης μπαίνει στην πιο επικίνδυνή φάση

Η Γη της Ελιάς : Ο Στάθης παθαίνει αμόκ και τους βάζει όλους στο στόχαστρο

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος δίνει τα υπάρχοντά του στην Αντιγόνη με απρόβλεπτες συνέπειες

Η Αρετή έξαλλη θέλει να πάει στο σπίτι της Χάιδως και να της ορμήσει: Δεν θα βγει ζωντανή από τα χέρια μου, λέει, αλλά ο Στάθης αναλαμβάνει να κάνει εκείνος το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών, ξεκινώντας από τον Αποστόλη: Καλά, δεν ντρέπεστε κι εσύ και η αδελφή σου να με κοροϊδεύετε μπροστά στα μούτρα μου; τους ρωτάει, ενώ ο Αποστόλης του εξηγεί ότι πραγματικά δεν ήξερε τίποτα. Μετά από αυτό, η Άννα ειδοποιεί τη Βασιλική: Τα ξέρουν όλα οι γονείς σου, Μη ρωτάς πώς. Το θέμα είναι ότι ο πατέρας σου ήρθε εδώ και έκανε μεγάλη φασαρία, την ενημερώνει και η Βασιλική πανικοβάλλεται.

Δείτε ακόμη H Γη της ελιάς: H Ioυλία μετανιώνει πικρά για το γάμο της με τον Γιώργη

Η Γη της Ελιάς : Ο Στάθης παθαίνει αμόκ και τους βάζει όλους στο στόχαστρο

Ο Στάθης παθαίνει αμόκ και τους βάζει όλους στο στόχαστρο

Ο Λυκούργος και η Μαργαρίτα είναι η επόμενοι που θα μπουν στο στόχαστρο του Στάθη, καθώς απεικονίζονται στις φωτογραφίες του γάμου. Ο Στάθης θολωμένος από το θυμό του, χτύπα την πόρτα της Χάιδως και απαιτεί να μάθει πού βρίσκεται η Βασιλική, για να της πει κατά πρόσωπο όλα αυτά που τον πνίγουν.

Η Γη της Ελιάς : Ο Στάθης παθαίνει αμόκ και τους βάζει όλους στο στόχαστρο

Η Χάιδω και ο Φίλιππος αρνούνται να του δώσουν πληροφορίες και έτσι γίνονται εκείνοι αποδέκτες της οργής του: Θα μου το πληρώσετε. Μάνα και γιος πήρατε το κορίτσι μου, για να με εκδικηθείτε, αλλά δεν ξέρετε τι σας περιμένει, ισχυρίζεται. Ούτε η Μαργαρίτα, όμως, θα καταφέρει να αποφύγει τη σύγκρουση μαζί του. Ο Στάθης της μιλά απαξιωτικά και την κατηγορεί για ανευθυνότητα. Πιο σκληρός, όμως, θα είναι με τον Λυκούργο, τον οποίο θεωρούσε στενό του φίλο. Μετά από όλα αυτά, ο Φίλιππος πηγαίνει στην Αθήνα αποφασισμένος να ζητήσει από τη Βασιλική να σταματήσουν να κρύβονται και να γυρίσουν μαζί στη Μάνη: Δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος να κρυβόμαστε.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 126, 127 ,128 , 129 , 130 , 131

Η Γη της Ελιάς : Ο Στάθης παθαίνει αμόκ και τους βάζει όλους στο στόχαστρο

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Δύσκολες στιγμές για τον Μάνο Θα βρεθεί σε αδιέξοδο

Θα γυρίσουμε πίσω και θα τους αντιμετωπίσουμε. Τίποτα δεν μπορούν να κάνουν πλέον. Είμαστε επίσημα ζευγάρι και περιμένουμε την κόρη μας. Μη φοβάσαι, Βασιλική, δεν είσαι μόνη σου πια, την ενθαρρύνει. Τελικά ο Φίλιππος, μετά από μεγάλη προσπάθεια, καταφέρνει να κάμψει τις αμφιβολίες και τους φόβους της Βασιλικής και την πείθει να γυρίσουν πίσω στην Αρεόπολη. Την ίδια στιγμή η Αρετή νιώθει ότι βάλλεται από παντού και παρακαλεί για ακόμη μία φορά τον Στάθη να γυρίσει κοντά της, αλλά εκείνος αρνείται πεισματικά.

Η Γη της Ελιάς : Ο Στάθης παθαίνει αμόκ και τους βάζει όλους στο στόχαστρο

Στο μεταξύ η Χάιδω υποδέχεται στο σπίτι της τη Βασιλική και στέκεται δίπλα της σαν πραγματική μητέρα, ενώ η κοπέλα προσπαθεί να εγκλιματιστεί στο νέο της σπίτι. Ο Φίλιππος την πιέζει να κυκλοφορήσουν έξω μαζί, αλλά εκείνη φοβάται να αντιμετωπίσει ανοιχτά την οικογένειά της και το αποφεύγει. Τέλος, η Αρετή για μία ακόμα φορά ασκεί κάθε είδους συναισθηματική πίεση και γοητεία, προκειμένου να πείσει τον Στάθη να γυρίσει κοντά της…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close