Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος γίνεται κάφρος για άλλη μια φορά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού o Χρήστος γίνεται κάφρος για άλλη μια φορά.

Για άλλη μια φορά ο Χρήστος μια από τα ίδια….

Ο Στάθης ακούει έκπληκτος τον Φίλιππο να του λέει πως η Ειρήνη είναι αδερφή του: «Αν το πάρει είδηση ο Δημοσθένης, θα γίνει ο τρίτος παγκόσμιος! Καλύτερα να μην το ήξερα!» Ο Φίλιππος επιμένει πως η αδερφή του πρέπει να μάθει την αλήθεια αλλά ο πεθερός του τον πείθει προς το παρόν πως θα κάνει μια κουβέντα με τον Δημοσθένη μήπως και της δώσει περισσότερη ελευθερία.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: H καρδιά του Κίμωνα χτυπά στο σώμα του Ορέστη

Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος γίνεται κάφρος για άλλη μια φορά

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: 7 ηθοποιοί δεν θα είναι στο Γ κύκλο  Ποιες οι νέες αφίξεις

Η Εύα φοβάται πως είναι και πάλι έγκυος καθώς ξέχασε να πάρει για 2 μέρες τα αντισυλληπτικά της και ο Χρήστος δεν είναι ευχαριστημένος με αυτό: «Προτιμώ να είσαι πιο προσεκτική! Ζητάω πολλά; Την πατήσαμε μια φορά και πάμε για τη δεύτερη! Βασικά, ξέρεις κάτι; Μην ξαναπάρεις αντισυλληπτικά, άστο! Θα προσέχω εγώ!» Την ίδια ώρα το σχέδιο της Δήμητρας προχωράει και συμφωνεί να βγει για ποτό με τον Κυριάκο. Ο Μιχάλης και ο Κουράκος της λένε πως πρέπει να πείσει τον παππού να κάνει επιτέλους επίσημη καταγγελία:

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία αντιδρά με απρόβλεπτο τρόπο και τους αφήνει όλους άφωνους

Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος γίνεται κάφρος για άλλη μια φορά

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Παγίδα θανάτου για τον εισαγγελέα

«Αν ισχύουν οι υποψίες του, τότε το κοριτσάκι αυτό χειραγωγείται πλήρως από τον πατέρα της. Δεν θα τον καρφώσει ποτέ από μόνη της, φοβάται και τον τρέμει… μόνο ο παππούς της μπορεί να μας δώσει τη λύση.» «Ο πατέρας της μικρής με φλερτάρει όλο και πιο έντονα… Σκέφτομαι να του δώσω λίγο θάρρος… Ίσως αυτό τον ωθήσει στο να κάνει κάποιο λάθος και να προδοθεί…»

Δείτε ακόμα: Σασμός και Η Γη της Ελιάς: Πότε θα σταματήσουν λόγο Πάσχα;

Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος γίνεται κάφρος για άλλη μια φορά

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 149 , 150 , 151

Ο Άρης λέει ψέματα στην Εύα, πως έπιασε δουλειά σε ένα τεχνικό γραφείο στη Σπάρτη όπου θα χρειάζεται να κάνει κάποια μονοήμερα ταξίδια στη Πελοπόννησο. Ο Δημοσθένης πιέζει τον Κωνσταντίνο να αναλάβει την επόμενη ληστεία κι εκείνος αρνείται. Η Αλκμήνη εξομολογείται στην Αντωνία το έρωτά της για την Δήμητρα. Αργότερα η Αντωνία προσλαμβάνεται από την Μυρτάλη και την Ισμήνη στο εργαστήριο…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close