Η Γη της Ελιάς-Μιχάλης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε παγίδα θανάτου για τον εισαγγελέα.

Καλά, τί κατάρα έχει η Αθηνά να μην στεριώνει με άνθρωπο; ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ;

Ο γάμος της Ευτυχίας με τον Γιώργη Κουράκο βρίσκεται προ των πυλών στη σειρά Η Γη της Ελιάς και η κοπέλα πηγαίνει μαζί με την Άννα, στα μαγαζιά για να διαλέξει το νυφικό των ονείρων της.

Παράλληλα, το ερωτευμένο ζευγάρι διαλέγει από κοινού τα προσκλητήρια του γάμου του. Αργότερα, ενώ η Ευτυχία επιλέγει το νυφικό της, δεν μπορεί να χαρεί τις όμορφες στιγμές που βιώνει, καθώς τη στοιχειώνει ακόμα ο φόνος του Ανέστη.

Από την άλλη, ο Πότης εξακολουθεί να πολιορκεί την Άννα, ωστόσο εκείνη δεν δείχνει να ανταποκρίνεται στο φλερτ του. Την ίδια στιγμή, η Μυρτάλη προσλαμβάνει την Αντωνία στο εργαστήριο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Η Ιουλία έγκυος από τον εισαγγελέα

Η Γη της Ελιάς-Μιχάλης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βάφει για ακόμη μία φορά τα χέρια του με αίμα

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Αποστόλης με την Αναστασία περνούν χρόνο μαζί στο σπίτι και η Αλκμήνη εξομολογείται στην Αντωνία ότι είχε αισθήματα για τη Δήμητρα. Η κοπέλα δείχνει αρχικά ότι δεν την πειράζει και οι δυο τους αναζητούν σπίτι για να μείνουν μαζί.

Η Μαργαρίτα, η Αθηνά, η Χάιδω και ο Λυκούργος επιστρέφουν στη Μάνη. Τότε, ο τελευταίος συνειδητοποιεί ότι η Ισμήνη μετακόμισε πάλι στο πατρικό της, χωρίς να γνωρίζει τι έχει συμβεί με τον Κωνσταντίνο.

Την ίδια ώρα, η Μυρτάλη προτείνει στον Αλέξη να ανοίξουν δικό τους εστιατόριο. Από την άλλη, ο Δημοσθένης ενημερώνει τον Στάθη ότι Θα κρατήσει τον ελαιώνα του και ότι μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει εκεί για όσο διάστημα το επιθυμεί ο ίδιος.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τσακωμοί και υποψίες για δυο ζευγάρια

Η Γη της Ελιάς-Μιχάλης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη σε άθλια ψυχολογική κατάσταση

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αθηνά πηγαίνει τρομοκρατημένη να βρει τον Μιχάλη και του αποκαλύπτει ότι δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα από κάποιον που Θέλει να τη σκοτώσει. Μάλιστα, υποψιάζεται ότι ο Αλέξης βρίσκεται πίσω από τις απειλές που δέχεται.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έρχεται η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η Γη της Ελιάς-Μιχάλης-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τη Mεγάλη Τρίτη ο Ορέστης καταφθάνει στη Μάνη

Έτσι, ο Μιχάλης αναλαμβάνει να τον βάλει στη Θέση του ακόμη μία φορά. Συγκεκριμένα, στριμώχνει εκ νέου τον Αλέξη, ο οποίος αρχίζει να πανικοβάλλεται. Παράλληλα, η γυναίκα απευθύνεται και στον Κουράκο για να βρει ποιος την απειλεί Θα κάνει το λάθος ο Αλέξης να στήσει παγίδα θανάτου στον εισαγγελέα;

Η Γη της Ελιάς : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας από Κυριακή 02/04/23 εώς Παρασκευή 06/04/23

Επεισόδιο 143 Κυριακή 02/04/23

Ο Στάθης ανησυχεί μήπως ο Δημοσθένης μάθει την αλήθεια για τον Φίλιππο και την Ειρήνη, γνωρίζοντας ότι θα ξεσπάσει έντονα στην Ασπασία. Η Δήμητρα δίνει όλο και μεγαλύτερο ερωτικό πάτημα στον Κυριάκο, θέλοντας να τον παγιδέψει. Η Μυρτάλη προσλαμβάνει την Αντωνία στο εργαστήριο. Ο Άρης συνεχίζει να λέει ψέματα στην Εύα για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Δείτε ακόμη Σασμός και Η Γη της Ελιάς: Πότε θα σταματήσουν λόγο Πάσχα;

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η Ιουλία απο την σειρά “Η Γη Της Ελίας” εξομολογείται – “Δεν μου αρέσει να ασχολούνται με τα προσωπικά μου”

Ο Δημοσθένης ασκεί πίεση στον Κωνσταντίνο ώστε να συνεχίσουν τις παρανομίες, αλλά ο Κωνσταντίνος αρνείται κατηγορηματικά. Στα επόμενα επεισόδια (1143-148), στην γη της ελιάς, ο Αποστόλης με την Αναστασία περνούν χρόνο μαζί στο σπίτι. Η Αλκμήνη εξομολογείται στην Αντωνία ότι είχε αισθήματα για τη Δήμητρα και η Αντωνία δείχνει αρχικά ότι δεν την πειράζει.

Η Ευτυχία πηγαίνει μαζί με την Άννα για να διαλέξει νυφικό. Η Δήμητρα εντοπίζει κι άλλες μελανιές στο σώμα της μικρής Φιλιώς και ζητάει από τον παππού της να κάνει αμέσως καταγγελία. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος βοηθάει την Ειρήνη να φύγει κρυφά από το σπίτι της.

 

Επεισόδιο 144 Δευτέρα 03/04/23

Η Βασιλική είναι κάθετα αντίθετη με την απόφαση του Φίλιππου να βοηθήσει την Ειρήνη, θεωρώντας πως αυτή η κίνηση θα τον φέρει σε ρήξη με τον Δημοσθένη και θα κινήσει υποψίες. Η Ισμήνη επιμένει στον ισχυρισμό ότι χώρισε με τον Κωνσταντίνο λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων, ενώ παράλληλα παλεύει να διαχειριστεί τα συναισθήματά της, βλέποντας τη ζωή της να διαλύεται.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 149 , 150 , 151

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βάφει για ακόμη μία φορά τα χέρια του με αίμα

Η Ασπασία αποφασίζει να ορθώσει ανάστημα απέναντι στον Δημοσθένη και του επιβάλλει την παρουσία της Δήμητρας στο σπίτι τους. Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης, υπό άκρα μυστικότητα, πουλάει τους ελαιώνες του στην Ιουλία. Η Μαργαρίτα, η Αθηνά, η Χάιδω κι ο Λυκούργος επιστρέφουν στη Μάνη. Ο Λυκούργος συνειδητοποιεί πως η κόρη του μετακόμισε πάλι στο πατρικό της και δεν έχει ιδέα τι έχει μεσολαβήσει.

Η Ειρήνη το σκάει από το σπίτι της και εξομολογείται στον Λεωνίδα πως πηγαίνει ακόμα στο σχολείο. Η Δήμητρα εντοπίζει νέες ζωγραφιές της Φιλιώς που καθρεφτίζουν τον ψυχισμό της μικρής, αναγκάζοντας τον Κουράκο και τον Μιχάλη να αναλάβουν δράση.

Επεισόδιο 145 Τρίτη 3/4/23

Ο Δημοσθένης και η Ασπασία ψάχνουν την Ειρήνη, ενώ ο Φίλιππος και η Βασιλική τούς λένε ψέματα για να την καλύψουν. Μετά τις καινούριες ζωγραφιές που ανακάλυψε η Δήμητρα στο δωμάτιο της Φιλιώς, ο Εισαγγελέας δίνει άδεια παρακολούθησης του σπιτιού με κρυφές κάμερες. Η Αλκμήνη ψάχνει σπίτι για να μετακομίσει με την Αντωνία. Η Ευτυχία και ο Γιώργης διαλέγουν προσκλητήρια γάμου.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή το παίζει μετανιωμένη και διαλύει Βασιλική & Φίλιππο

Σασμός και Η Γη της Ελιάς: Πότε θα σταματήσουν λόγο Πάσχα;

Η Μυρτάλη προτείνει στον Αλέξη να ανοίξουν δικό τους εστιατόριο. Ο Δημοσθένης ενημερώνει τον Στάθη ότι θα κρατήσει τον ελαιώνα του και ότι μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει εκεί επ’ αόριστον. Η Αθηνά επισκέπτεται τον Μιχάλη και, τρομοκρατημένη, του λέει ότι δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα από κάποιον που θέλει να τη σκοτώσει.

Επεισόδιο 146 Τετάρτη 4/4/23

Ο Λυκούργος προσπαθεί να συμβιβάσει τα πράγματα ανάμεσα στην Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο, αλλά οι προσπάθειές του είναι άκαρπες. Η Αθηνά υποψιάζεται πως ο Αλέξης βρίσκεται πίσω από τις τηλεφωνικές απειλές που δέχεται και ο Μιχάλης αναλαμβάνει να του τρίξει τα δόντια για μία ακόμη φορά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία πληρώνει τα λάθη της με τον χειρότερο τρόπο

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 147 , 148 , 149

Ο Δημοσθένης και η Ασπασία αγωνιούν για την Ειρήνη, ενώ η Βασιλική μοιράζεται κάποιες πληροφορίες με τη θεία της για να την καθησυχάσει. Την ίδια ώρα, ο Λεωνίδας, φοβούμενος το μπλέξιμο με τον πατέρα της, αποφασίζει να χωρίσει με την Ειρήνη. Η Ευτυχία διαλέγει νυφικό, όμως τη στοιχειώνει ακόμα ο φόνος του Ανέστη και δεν μπορεί να χαρεί τη νέα της ζωή. Ο Άρης κρύβει ένα πακέτο με ναρκωτικά στο σπίτι της Εύας, θεωρώντας πως αυτή η κρυψώνα είναι ασφαλής.

Επεισόδιο 147 Πέμπτη 5/4/23

Το υλικό από τις κάμερες ενοχοποιεί τον Κυριάκο και η αστυνομία κινείται αστραπιαία για να τον συλλάβει. Ο Άγγελος, καταρρακωμένος, ζητάει από τον Λυκούργο να τον βοηθήσει να πάρει την κηδεμονία της εγγονής του. Ο Πότης εξακολουθεί να πολιορκεί την Άννα, όμως εκείνη δεν δείχνει να ανταποκρίνεται στο φλερτ του.

Δείτε ακόμη Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η Ιουλία από την σειρά Η Γη Της Ελίας εξομολογείται

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 147 , 148 , 149

Η Αθηνά στρέφεται στον Κουράκο προκειμένου να βρει ποιος την απειλεί. Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης στριμώχνει εκ νέου τον Αλέξη, ο οποίος αρχίζει να πανικοβάλλεται. Ο Δημοσθένης, υπό την απειλή όπλου, απαιτεί από τον Λεωνίδα να του πει πού βρίσκεται η κόρη του. Ο αυτόπτης μάρτυρας που ήταν παρών στη διακίνηση ναρκωτικών καίει τον Άρη.

Επεισόδιο 148 Παρασκευή 6/4/23

Η Αρετή «καρφώνει» στην Ασπασία και τον Δημοσθένη ότι είδε την Ειρήνη στην καφετέρια και τρέχουν άμεσα εκεί για να την πείσουν να γυρίσει πίσω στο σπίτι. Η αντίδραση της Ειρήνης όμως δεν θα τους αρέσει καθόλου. Στο μεταξύ, ο Κουράκος ανακρίνει την Εύα, η οποία επιμένει πως δεν ξέρει για τα κρυμμένα ναρκωτικά στο σπίτι της. Ο μόνος που πιστεύει στην αθωότητά της είναι ο Χρήστος.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης γίνεται ο εφιάλτης του Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία αντιδρά με απρόβλεπτο τρόπο και τους αφήνει όλους άφωνους
Η Αρετή μαθαίνει από τον Πότη ότι ο Στέφανος χώρισε με την Ελένη και η χαρά της δεν περιγράφεται, στην γη της ελιάς. Παράλληλα, ο Λυκούργος προχωράει το διαζύγιο της Ισμήνης με τον Κωνσταντίνο. Ο Άρης λέει στον Δημοσθένη ότι η αστυνομία βρήκε τα ναρκωτικά και συνέλαβε την Εύα. Ο Δημοσθένης, έξαλλος με την οικονομική ζημία, δείχνει το αληθινό του πρόσωπο και τον απειλεί. Ο Άρης για πρώτη φορά συνειδητοποιεί πού έχει μπλέξει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close