Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-Ασπασία-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές ο Δημοσθένης ζητάει διαζύγιο.

Χάρη της κάνεις…

Η Ασπασία και ο Δημοσθένης καβγαδίζουν με κάθε αφορμή. Η Ασπασία του μιλάει απότομα μέχρι που γίνεται η έκρηξη. Εκείνος ζητάει διαζύγιο και φεύγει από το σπίτι ενώ η Ειρήνη στέκεται δίπλα στη μητέρα της. Ο  Δημοσθένης ειδοποιεί το Λυκούργο να προχωρήσει τις διαδικασίες.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Φιλιώ δεν θέλει να υιοθετηθεί από την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μαρτύριο η ζωή του Στάθη πίσω από τα κάγκελα

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, ο Κουράκος όσο περνούν οι μέρες μπαίνει όλο και περισσότερο σε σκέψεις για το φόνο του Ανέστη και το μυαλό του εστιάζει στα λόγια και τις αντιδράσεις της Ευτυχίας. Αποφασισμένος για να διαλευκάνει την υπόθεση κάνει το επόμενο βήμα στο σχέδιο αποκάλυψης του ενόχου.

Οι υποψίες του για την εμπλοκή της Ευτυχίας αρχίζουν με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σύννεφα στη σχέση τους ενώ εκείνη συνεχίζει πυρετωδώς τις ετοιμασίες του γάμου. Ένα γεγονός εκτυλίσσεται μπροστά στη Μαρίνα που της επιβεβαιώνει ότι ο Χάρης απατάει τη Ρένα ενώ εκείνος υπόσχεται στη Στέλλα πώς θα χωρίσει με τη γυναίκα του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ ο γάμος Λυκούργου – Χάιδως

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βάζει μια χημική ουσία στο σπίτι της Ευτυχίας

Η Αρετή γνωστοποίησε σε όλους ότι τη χαστούκισε την Ιουλία αλλά κανείς δεν την πιστεύει. Η κρίσεις ζήλιας του Φιλίππου πυκνώνουν και το πρώτο καβγαδάκι με τη Βασιλική δεν αργεί να έρθει. Ο Κουράκος αποφασίζει να ψάξει στο σπίτι της Ευτυχίας για παλιά ίχνη αίματος.

Την ίδια ώρα η κοπέλα εξομολογείται στην Άννα πώς τον νιώθει όλο και πιο απόμακρο αλλά η Άννα το αποδίδει στο άγχος πριν το γάμο. Η ζήλια του Φιλίππου προβληματίζει τη Βασιλική ενώ ο Στάθης με το Λυκούργο προσπαθούν να τον δικαιολογήσουν.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μία νέα βεντέτα ξεκινά με Χάιδω, Βασιλική και μωρό μες στις φλόγες

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-Ασπασία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία χαστουκίζει την Αρετή

Στο μεταξύ ο Παρασκευάς (Μίλτος Χαρόβας) αποδεικνύεται κακός σύμβουλος για το Φίλιππο μιας και τον παροτρύνει να εξαφανιστεί από τη Βασιλική για να τη δοκιμάσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close