Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος πυροβολεί για να σώσει το παιδί του

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι καταιγιστικές καθώς θα δούμε πως ο Φίλιππος πυροβολεί για να σώσει το παιδί του. Θα μπει φυλακή;

Αχ βρε Φίλιππε τι άλλο θα κάνεις;

Kαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα  επεισόδια της δραματικής σειράς του  mega Η Γη της Ελιάς και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV ,ο Φίλιππος πυροβολεί τους κακοποιους που προσπαθούν να απαγάγουν την κόρη του για να την σώσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μεγά ανατροπη- Δεν είναι ο Δημοσθένης πίσω από τις δολοφονίες

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος πυροβολεί για να σώσει το παιδί του

Δείτε ακόμη Άντζελα Γκερέκου : Η νέα αλλαγή στα μαλλιά της – Μια κούκλα

Η οικογένεια Στέφανεα εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων και σύντομα πρόκειται να περάσει μία ακόμα δοκιμασία. Και αυτό γιατί όπως σας έχουμε ενημερώσει, μια φίλη της Στέλλας η Κατερίνα, εμφανίζεται στη Μάνη και αποκαλύπτει στην Χάιδω οτι πάσχει από μια ασθένεια και πρέπει να υποβληθεί σε μια σοβαρή επέμβαση στην Ιαπωνία.

Εκτοτε η Χάιδω κάνει έρανο, για να συγκεντρωθούν τα χρήματα, ενώ την ίδια ώρα η Κατερίνα συνεχίζει τις καταχρήσεις και τα ναρκωτικά.  Ακόμη δίνει εντολή σε κακοποιους  να απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου, προκειμένου να ζητήσουν  λίτρα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Εύα πιάνει στα πράσα Ιουλία και Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος πυροβολεί για να σώσει το παιδί του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα αθωωθεί η Αθηνά

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του mega Η Γη της Ελιάς, οι κακοποιοί  προσπαθούν να αρπάξουν το μωρό του ζευγαριού αλλά δεν τα καταφέρνουν. Αμέσως οι οικογένεια Στεφανέα πηγαίνει στην αστυνομία για να καταγγείλει το συμβάν.

Μόνο που κάποιες κινήσεις της Κατερίνας έρχονται σιγά-σιγά στο φως και εκείνη ,αφού εξαφανίζεται από τη Μάνη, δίνει εντολή στους κακοποιούς να αρπάξουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου αυτή τη φορά όμως θέλει τα επιθυμητά αποτελέσματα.  Μια ημέρα μετά η Χάιδω  ο Φίλιππος και η Βασιλική ανακαλύπτουν πως η Κατερίνα δεν είναι άρρωστη και πως εξακολουθεί να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος κάνει έρωτα με την Ιουλία και σκέφτεται την Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος πυροβολεί για να σώσει το παιδί του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά μετά την φυλακή φεύγει απο την Μάνη

Ακόμη η πρώτη μαθαίνει από τον Ισίδωρο πως η Κατερίνα μετέφερε ένα ποσό από τις δωρεές σε άλλο λογαριασμό.  Αργότερα ο Φίλιππος καταλαβαίνει  ότι το μωρό κινδυνεύει και επιστρέφει στο σπίτι. Εκεί έντρομος  βλέπει δύο κακοποιούς να προσπαθούν να το αρπάξουν πάλι.

Οπότε παίρνει την καραμπίνα και άρχισε να τους κυνηγά. Υστερα από την  καταδίωξη πυροβολεί τα λάστιχα του αυτοκινήτου του  και τους ακινητοποιεί. Η αστυνομία φτάνει εγκαίρως στο σημείο και συλλαμβάνει τους  άντρες.

Στο μεταξύ, μια κατάθεση στην αστυνομία, δείχνει την Κατερίνα ως ηθική αυτουργό  στην απόπειρα απαγωγής, οπότε ξεκινά το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη της

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close