Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως δεν είναι ο Δημοσθένης πίσω από τις δολοφονίες.

Ναι τώρα με πείσατε…

Όλοι γνωρίζουμε από την πρώτη στιγμή τις παρανομίες του Δημοσθένη που σε συνεργασία με τον Κωσταντίνο έχουν συνταράξει τη Μάνη. Φόνοι ληστείες, εκβιασμοί, γυναίκες, παράνομες διαθήκες… Τα πάντα εκτός απ’ αυτό που μέχρι τώρα πιστεύαμε.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Εύα πιάνει στα πράσα Ιουλία και Στάθη

Η Γη της Ελιάς:

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική ένα βήμα πριν το κέρατο

Ο Κωσταντίνος και ο Δημοσθένης δεν έχουν καμία σχέση με τις δολοφονίες των κοριτσιών και το ΣΝΑΦ. Όλοι νομίζουμε ότι πίσω από το κύκλωμα με το ΣΝΑΦ όπου κορίτσια δολοφονούνται online, ικανοποιώντας τις άρρωστες ερωτικές ορέξεις πλουσίων κύριος, κρύβονται ο Δημοσθένης με τον Κωσταντίνο.

Τα πάντα όμως ανατρέπονται όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς  Η  Γη της Ελιάς.Όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση, αλλά θα ανακαλύψουν ότι εκτός από αυτούς ,ένα άλλο κύκλωμα με στυγνούς και επικίνδυνους δολοφόνους δρα στην περιοχή.

Μάλιστα ο Κωσταντίνος ζητάει για μια ακόμη φορά από το Δημοσθένη να τον αποδέσμευσει. Δημοσθένη, σε παρακαλώ βγάλε με απ έξω από τις παρανομίες σου ! Βλέπεις ότι πραγματικά έχουν αγριέψει και κινδυνεύουμε όλοι του λέει ωστόσο Δημοσθένης και πάλι του αρνείται.

Δεν θα είσαι με τα καλά σου μου φαίνεται. Δεν έχεις να πας πουθενά .Εγώ θα αποφασίσω το πως και πότε θα σε αποδεσμεύσω κι αυτή η μέρα αργεί να το ξέρεις του απαντάει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα αθωωθεί η Αθηνά

 

Η-Γη-της-Ελιάς-Κωνσταντίνος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος κάνει έρωτα με την Ιουλία και σκέφτεται την Ευτυχία

Στο μεταξύ ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων εμφανίζεται σε στριπτιτζάδικο με την Ράινα να αγνοεί πως ο κίνδυνος την πλησιάζει. Ποιος είναι όμως ο άνδρας αυτός που κρύβεται  και κυκλοφορεί με το δαχτυλίδι-οικόσημο  της οικογένειας;  Ο άντρας αυτός θα εμφανιστεί αλλά ακόμα δε θα δούμε το πρόσωπο του. Θα βλέπουμε μόνο τις αποτρόπαιες πράξεις του και η έκπληξη θα είναι μεγάλη όταν μετά από πολλά επεισόδια δούμε το πρόσωπο του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά μετά την φυλακή φεύγει απο την Μάνη

Πάντως δεν είναι κανένας από τους γνωστούς μας Βρεττάκους.Το δαχτυλίδι που φοράει είναι ένα πέμπτο δαχτυλίδι που λίγοι γνωρίζουν ότι υπήρχε αυτό. Το θέμα θα μας πάει πίσω πιο παλιά και πιο κοντά στον Ιπποκράτη που οι σχέσεις του με αυτό ίσως αποδειχθεί  καταλυτική.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close