Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος-Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες καθώς θα δούμε πως ο Κουράκος εισβάλει στο σπίτι της Ευτυχίας και την φιλά με πάθος.

ΝΑΙΙΙ….Άντε Στάθη και Ιουλία έρχεται και σε εσάς η σειρά σας…

Ο γάμος του Κουράκου και της Ιουλίας φαίνεται πως οδηγείται για ακόμα μια φορά σε αδιέξοδο στην σειρά, Η Γη της Ελιάς και ο Γιώργης θα συνειδητοποιήσει πως έχει αισθήματα για την Ευτυχία. Πως θα δείξει ο ήρωας το ενδιαφέρον του προς το πρόσωπό της;

Πολύ σύντομα, ο Γιώργης Κουράκος και η Ευτυχία θα ανταλλάξουν το πρώτο τους καυτό φιλί στην σειρά, Η Γη της Ελιάς. Ο αστυνόμος συνειδητοποιεί πως η σχέση του με την Ιουλία πια δεν είναι όπως ήταν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σωκράτης και Αλκμήνη έρχονται κοντά και η Αντιγόνη λυσσάει

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Βασιλική μαθαίνουν για τα μάγια και πλακώνονται με την Αρετή

Έτσι σε ένα από τα επόμενα επεισόδια θα επισκεφθεί ένα βράδυ την Ευτυχία και θα την φιλήσει με εκείνη φυσικά να ανταποκρίνεται καθώς είναι κάτι που το θέλει.

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς : Η Βασιλική με την αδερφή της μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Η-Γη-της-Ελιάς-Ευτυχία-Γιώργης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης παίρνει τον νόμο στα χέρια του

Από την άλλη, η Ιουλία συνειδητοποιεί και αυτή ότι ο γάμος της με τον Κουράκο έχει τελειώσει και αρχίζει να έχει πάλι συναισθήματα για τον μεγάλο της έρωτα, Στάθη Καπερνάρο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης παίρνει τον νόμο στα χέρια του

H Γη της ελιάς : Η Ιουλία σκοτώνεται με την Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Από ποιόν περιμένει παιδί η Μυρτάλη

Φυσικά, η ηρωίδα δεν θα μάθει ποτέ για το φιλί του Γιώργη και της Ευτυχίας και θα κάνει βήματα να έρθει κοντά με τον Στάθη. Εκτός από το παθιασμένο φιλί, ο Κουράκος και η Ευτυχία θα προχωρήσουν κι άλλο αυτό το ειδύλλιο ή όχι; Η συνέχεια προσεχώς στις οθόνες μας….

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close