Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης παίρνει τον νόμο στα χέρια του

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Στάθης παίρνει τον νόμο στα χέρια του.

Αυτό δεν πρέπει να το χάσει κανείς…

Ο Φίλιππος διασκεδάζει μαζί με την Βασιλική σε ένα μπαρ της περιοχής αλλά το ζευγάρι πάνω στην κουβέντα μαλώνει, ο Φίλιππος εκνευρισμένος φεύγει από το μπαρ που διασκέδαζαν αφήνοντας την Βασιλική μόνη και το πεδίο ελεύθερο σε ένα τύπο που την παρακολουθεί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Από ποιόν περιμένει παιδί η Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Άγρια επίθεση του Δημοσθένη στον Ισίδωρο

Μόλις ο τύπος βλέπει τον Φίλιππο να φεύγει πλησιάζει την Βασιλική με περίεργες διαθέσεις όμως για καλή της τύχη ο Φίλιππος μετανιώνει για τον καβγά τους και επιστρέφει στο μαγαζί όπου βλέπει τον τύπο να έχει κολλήσει στη γυναίκα του.

Το μυαλό του θολώνει και αρχίζει να δέρνει μανία τον τύπο που την έχει πλευρίσει βάζοντας όμως σε ρίσκο την αναστολή του. Η Βασιλική οδηγείται να κάνει εξετάσεις γιατί δεν αισθάνεται καλά και οι εξετάσεις της από το νοσοκομείο δείχνουν ότι στον οργανισμό της βρέθηκε ναρκωτική ουσία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης παίρνει κρυφά δείγμα DNA και παγιδεύει την Αντιγόνη

Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βρίσκει το σημάδι που αθωώνει την Αθήνα

Ο αστυνόμος Κουράκος μπαίνει σε υποψίες δεν αποκλείεται να της έδωσαν το χάπι του βιασμού λέει και αμέσως και δίνει εντολή να πάνε στο συγκεκριμένο μπαρ να ελέγξουν όλα τις κάμερες. Όντως το βίντεο θα φανερώσει την αλήθεια, λίγο αργότερα ο Κουράκος κάνει κάνει την σημαντική ανακάλυψη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο νέος άντρας που θα κάνει ευτυχισμένη την Εύα

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Σωκράτης και Μάνος

Εντωμεταξύ η Βασιλική συνέρχεται σιγά-σιγά και ο Κουράκος συλλαμβάνει τον άντρα για απόπειρα βιασμού, την ίδια ώρα ο Στάθης μαθαίνει για την κατάσταση της κόρης και τρελαίνεται και αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ράινα μπλέκεται σε νέα περίεργα μονοπάτια

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος σώζει την Ράινα τελευταία στιγμή – Η πραγματική της ταυτότητα

Έτσι την ώρα που αστυνομικός Κουράκος έχει τον Γάκη στο Αστυνομικό Τμήμα και τον ανακρίνει μπαίνει έξαλλος ο Στάθης μέσα και πιάνεται στα χέρια με τον άνθρωπο που προσπάθησε να βιάσει την κόρη του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close