Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος παλεύει για την ζωή του

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Μάνος παλεύει για την ζωή του.

Πάλι ο Ισίδωρος θα καθαρίσει.

Ο Μάνος πέφτει θύμα απαγωγής από την συμμορία του Δημοσθένη. Κι  αυτό γιατί ο αδίστακτος άντρας θέλει να ζητήσει ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό ως λίτρα και ταυτόχρονα να εκδικηθεί τον Ισίδωρο που διέλυσε την συμφωνία του με την Μυρτάλη και απέτρεψε να εισχωρεί στην οικογενειακή τους επιχείρηση. Από τότε σύμφωνα με τις νεότερες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς η Γη της Ελιάς, ο Ισίδωρος, η Μαρίνα Ιουλία και η Αντιγόνη περνούν δύσκολες ώρες.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται σε δυστύχημα Αθηνά Αναστασία και Μαργαρίτα

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος παλεύει για την ζωή του

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του Γιώργου Αγγελόπουλου στην σειρά

Περιμένουν με αγωνία την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία των απαγωγέων, ενώ σε δυσμενή θέση βρίσκεται και ο Μάνος. Εκείνος αναρωτιέται ποιος και γιατί προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια εναντίον του και κοντεύει να τρελαθεί. Κάποια στιγμή μάλιστα ο Μάνος αναζητά την κατάλληλη ευκαιρία για να το σκάσει από το μέρος που τον κρατούν αλλά όταν αυτή του δίνετε δεν τα καταφέρνει. Τον παίρνουν είδηση οι απαγωγείς του, των χτυπούν βάναυσα και τον αφήνουν αναίσθητο στο πάτωμα. Γεγονός που βάζεις σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή του.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος ράκος μετά τον χωρισμό

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος παλεύει για την ζωή του

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Το ένοχο παρελθόν του Ανδρέα

Ο Μάνος περνά πολύ δύσκολες στιγμές, ενώ ο αστυνόμος Κουράκος προχωρά σε παρακολούθηση των τηλέφωνων της οικογένειας Βρεττάκου, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να τους εντοπίσουν όταν ζητήσουν λίτρα. Λίγες ώρες μετά, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, οι απαγωγείς κάνουν το πολυπόθητο τηλεφώνημα στον Ισίδωρο και ζητούν ένα τεράστιο ποσό, με την διορία να λήγει αυστηρά σε τρεις ημέρες.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Το μεγάλο μυστικό για το παιδί της Ιουλίας και ποιος είναι ο πατέρας

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος παλεύει για την ζωή του

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Αλέξης με άσχημο τέλος

Ο Ισίδωρος αποφασίζει να μη μιλήσει στην αστυνομία φοβούμενος πως η ανάμειξη της μπορεί να θέσει σε μεγαλύτερο κίνδυνο τη ζωή του γιου του. Όσο περνούν οι μέρες και Μάνος βρίσκεται ακόμα στα χέρια των απαγωγέων τα πράγματα δυσκολεύουν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close