Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Στάθης κυνηγά έναν αδίστακτο εγκληματία.

Σούπερ ήρωας θα γίνει ο Στάθης παιδιά μου 😂😂

Ο Στάθης έχει πάρει κάποιες αποφάσεις για τη ζωή του και την Ιουλία, την οποία ακόμα δεν έχει ξεπεράσει. Ωστόσο, στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο ίδιος βρίσκεται μπροστά σε ένα επικίνδυνο περιστατικό, που τον αποπροσανατολίζει από τα σχέδια του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η στιγμή που όλοι περιμέναμε

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πασίγνωστός τραγουδιστής εισβάλει στην σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω

Βλέπει έναν άντρα να τραβάει βίαια ένα αγοράκι να μπει στο αυτοκίνητο του. Ωστόσο αν και προσπαθεί να τον σταματήσει δεν τα καταφέρνει. Την επόμενη μέρα όμως με αφορμή ένα τυχαίο γεγονός, ο Στάθης θυμάται από που γνωρίζει τον άνθρωπο που άρπαξε το αγοράκι μπροστά στα μάτια του και το αποκαλύπτει στον Γιώργη και στη Δήμητρα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αριστέα πάει στην Αρεόπολη για το κακό της Αθηνάς

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται εκτελεστής του Δημοσθένη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος σβήνει μπροστά στην Χάιδω

Δε σταματά όμως εκεί. Πηγαίνει ο ίδιος να βρει αυτόν τον άνθρωπο, ενώ αποκαλύπτεται πως πρόκειται για τον Ρουφουλέα. Έκτοτε ο Στάθης είναι αποφασισμένος να το ξεσκεπάσει και ξεκινάει να τον παρακολουθεί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία κάνουν έρωτα στα χωράφια

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης προσπαθεί να ξεδιαλύνει το μυστήριο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης κοινοποιεί την αγωγή πατρότητας της μικρής Αγγελικής στο ίδρυμα

Μέχρι που ο αδίστακτος εγκληματίας τον καταλαβαίνει και παίρνει τα μέτρα του. Ο Στάθης έπειτα από την σύσταση του Κουράκου, τον αφήνει να αποσυρθεί από την υπόθεση, αλλά δε σκοπεύει να σταματήσει να τον κυνηγά μέχρι να αποδείξει τη δράση του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close