Η Γη της Ελιάς: Αρετή με Κουράκο μαζί και ενάντια στο Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε Αρετή με Κουράκο μαζί και ενάντια στο Στάθη.

Τη στιγμή που ο Κουράκος ετοιμάζεται για τον γάμο του με την Ιουλία, η Αρετή πετάει τη βόμβα της, στην γη της ελιάς. Φανερά εξοργισμένη με την στάση του συζύγου της, αναζητά έναν σύμμαχο για να πετύχει το εκδικητικό της σχέδιο.

Ο Στάθης αποφασίζει να εγκαταλείψει το σπίτι του, αφήνοντας την Αρετή μόνη της. Βλέποντας πως η γυναίκα του περπατάει ξανά, αντιλαμβάνεται πως μπορεί να ζήσει μόνη της, με αποτέλεσμα να μαζεύει τα πράγματά του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος βάζει σκληρό δίλημμα στην Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Αρετή με Κουράκο μαζί και ενάντια στο Στάθη

Δεν είναι ερωτευμένος μαζί της και δε νιώθει άνετα δίπλα της. Τής ανακοινώνει πως θέλει διαζύγιο, μαζεύει σε μια βαλίτσα όλα του τα πράγματα κι εξαφανίζεται. Αμέσως τρέχει στην Ιουλία, ανακοινώνοντάς της πως θα χωρίσει οριστικά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119

Η Γη της Ελιάς: Αρετή με Κουράκο μαζί και ενάντια στο Στάθη

Αρετή με Κουράκο μαζί και ενάντια στο Στάθη

Για τη συνάντηση αυτή θα ενημερωθεί σύντομα η Αρετή σύμφωνα με το youfly Θα καταλάβει πως ο σύζυγός της την εγκατέλειψε για την πρώην του σύντροφο, την Ιουλία. Ο έρωτας αυτός δεν έχει χαθεί, αντιθέτως σιγοβράζει κι εκνευρίζει την οικογένεια Καπερνάρου.

Η Ιουλία αρνείται να δεχτεί τον Στάθη πίσω και συνεχίζει τις ετοιμασίες του γάμου. Ο Κουράκος πετάει στα σύννεφα, με την Αρετή να του διαλύει τη χαρά, στην γη της ελιάς, μέσα σε δευτερόλεπτα!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πλακώνει στο ξύλο τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Αρετή με Κουράκο μαζί και ενάντια στο Στάθη

Τον επισκέπτεται και τον ενημερώνει πως ο Στάθης συνεχίζει να πολιορκεί τη μελλοντική του σύζυγο. Ο Γιώργης πέφτει από τα σύννεφα, ενώ η Αρετή ελπίζει πως μετά από αυτό θα κάνει τον Στάθη να πονέσει.

Ο Κουράκος, έξαλλος, μπαίνει στο αμάξι και πηγαίνει να συναντήσει τον Στάθη. Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, οι δυο τους δε θα αργήσουν να πιαστούν στα χέρια…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close