Η Γη της Ελιάς: Όλοι γυρνούν την πλάτη στο Στάθη και αυτός αυτοκαταστρέφεται

Η Γη της Ελιάς: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς οι εξελίξεις είναι πολλές καθώς όλοι γυρνούν την πλάτη στο Στάθη και αυτός αυτοκαταστρέφεται

Όταν η Ιουλία αποφασίζει να προχωρήσει τη ζωή της, μαζί με τον αστυνόμο Κουράκο και ο Στάθης το ανακαλύψει, όλα θα αλλάξουν. Ο Στάθης, μπορεί να είναι με την Αρετή αλλά δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την Ιουλία. Είναι ο μεγάλος του έρωτας και δεν μπορεί να φανταστεί πως την έχασε για μία ακόμη φορά. Όταν λοιπόν θα δει τον αστυνόμο Κουράκο και την Ιουλία μαζί στη Μάνη και μάλιστα θα είναι αγκαλιά και θα φιλιούνται, θα μείνει άφωνος. Δεν θα πιστεύει αυτά που είδε μπροστά του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος αναγνωρίζει την Αντιγόνη και ο Μάνος θέλει να την εξοντώσει

ioylia-koyrakos

Στη συνέχεια, θα πάει να βρει την Ιουλία, για να της ζητήσει εξηγήσεις. Εκεί θα τσακωθούν, πράγμα που ίσως δεν το περιμένει ο Στάθης, γιατί έχει συνηθίσει αλλιώς την Ιουλία. Μετά από τον έντονο καβγά τους, η Ιουλία Θα του πει, ότι δεν πρόκειται να είναι ξανά μαζί. Γιατί είναι με τον αστυνόμο Κουράκο και θέλει να προχωρήσει τη ζωή της, κάνοντας μια νέα αρχή.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω μαθαίνει τον δολοφόνο της κόρης της

Τη συγκεκριμένη μέρα που θα δει μαζί τον αστυνόμο Κουράκο με την Ιουλία, θα επιστρέψει στο σπίτι του μεθυσμένος και εκεί η Αρετή θα αρχίσει να καταλαβαίνει πως δεν πάνε τα πράγματα καλά. Τότε θα δούμε το Στάθη στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς η γη της ελιάς, όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί.

Η Γη της Ελιάς: Όλοι γυρνούν την πλάτη στο Στάθη και αυτός αυτοκαταστρέφεται

stathis-koyrakos

Ο Στάθης πίνει συνεχώς, και έχει στο μυαλό του συνέχεια την Ιουλία Νομίζει πως το αλκοόλ θα τον βοηθήσει,  να μπορέσει να ξεχάσει την Ιουλία.  Θα αρχίσει να κάνει φασαρίες και θα είναι συνεχώς νευριασμένος. Θα είναι ένας αλλιώτικος Στάθης.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης χωρίζει την Αρετή

Η Αρετή έτσι όπως τον βλέπει μεθυσμένο θα αρχίσει να φοβάται.  Με αυτή του τη συμπεριφορά θα καταφέρει να τον βάλουν όλη στην άκρη και να του γυρίσουν την πλάτη. Βέβαια αυτά, μπορεί να τελειώσουν όταν η Αρετή θα ξαναπερπατήσει Εκεί ο Στάθης, αποφασισμένος πια, έχοντας κάνει το χρέος του, θα ζητήσει από την Αρετή να χωρίσουν.

Τι θα γίνει στη συνέχεια; Πως θα αντιδράσει η Αρετή, μετά την ανακοίνωση του Στάθη;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close