Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης χωρίζει την Αρετή

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές καθώς Ο Στάθης χωρίζει την Αρετή  και η Αρετή καταρρέει.

 

Στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του mega η Γη της Ελιάς θα είναι καταιγιστικές οι εξελίξεις. Ο Στάθης χωρίζει την Αρετή, όταν μαθαίνει πως ο Αστυνόμος Κουράκος είναι με την Ιουλία δείτε εδώ.

Η Αρετή συνειδητοποιεί πως περπατάει ξανά, στην γη της ελιάς. Το χειρουργείο, αν και επικίνδυνο, πήγε παρά πολύ καλά, με την πρωταγωνίστρια να στέκεται ξανά στα πόδια της. Φυσικά, αυτό δε γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Θα το δούμε μετά από μερικά επεισόδια.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω μαθαίνει τον δολοφόνο της κόρης της

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης χωρίζει την Αρετή

Σύμφωνα με το youfly.gr Οι γιατροί ενημερώνουν την οικογένεια πως θα χρειαστεί μεγάλος αγώνας για να επανέλθει. Ο μεγάλος κίνδυνος, όμως, ξεπεράστηκε και όλοι είναι έτοιμοι να την υποδεχτούν στο σπίτι με μεγάλη χαρά.

Η Αρετή ζητάει βοήθεια από την Μυρτάλη, για να αλλάξει την εμφάνισή της. Θέλει να ανανεωθεί μετά το ατύχημα, να βρει ξανά τον εαυτό της.  Μην ξεχνάμε πως έχει μάθει πως είχε σχέση ο άντρας της , οπότε κάτι πρέπει να κάνει. Η Μυρτάλη την βοηθάει με χαρά, με την Αρετή να μεταμορφώνεται σε άλλη γυναίκα. Βέβαια, ο Στάθης δεν αντιδρά και δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : , 86 , 87 , 88 , 89 , 90, 91 , 92

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης χωρίζει την Αρετή

Ο Στάθης αισθάνεται τεράστια πίεση. Η Ιουλία αρχίζει να σκέφτεται σοβαρά την πρότασή του και τα ραντεβουδάκια ξεκινούν. Ο Στάθης ενημερώνεται για το επόμενο βήμα που ετοιμάζεται να κάνει η Ιουλία και ταράζεται.

Πως Ο Στάθης χωρίζει την Αρετή

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης χωρίζει την Αρετή

Ένα τηλεφώνημα θα είναι αρκετό για να φουντώσει ξανά η φλόγα. Ο Στάθης, θολωμένος, θα της τηλεφωνήσει, θέλοντας να δει αν είναι καλά. Μέσα του γνωρίζει πως δε μπορεί να ζήσει μακριά από αυτή τη γυναίκα.

Όταν η Αρετή περπατάει ξανά, ελπίζει πως όλα θα φτιάξουν στη ζωή της με τον Στάθη, στην γη της ελιάς. Ο Στάθης, όμως, βλέπει τη σύζυγό του καλά και αποφασίζει να φύγει, τώρα που είναι νωρίς. Της ζητάει να χωρίσουν, με την Αρετή να καταρρέει…

Πως θα αντιδράσει η Αρετή μόλις χωρίσει; H οικογένεια του Στάθη;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

 

Close