Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνει η Μαρία μετά την φυλάκιση της Αθηνάς

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε πως πεθαίνει η Μαρία μετά την φυλάκιση της Αθηνάς.

Σε λίγο και εμάς θα ξεκάνετε ρε παιδιά…

Στον δεύτερο κύκλο, στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθούν η Μαρία και η Αθηνά. Η ζωή της άλλαξε ριζικά! Όχι μόνο έχασε την εξουσία και τη δύναμη που είχε, αλλά βρέθηκε με χειροπέδες. Ο λόγος για την Αθηνά, την οποία ο Κουράκος την συνέλαβε δίχως δεύτερη σκέψη για το φόνο του Δημήτρη.

Όσο κι αν εκείνη σπάραζε και ούρλιαζε όταν της φόρεσαν χειροπέδες, λέγοντας πως δεν σκότωσε το νεαρό, όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της. Την ώρα που όλη η Μάνη μαθαίνει πως εκείνη και ο Δημήτρης ήταν εραστές, εκείνη καταρρέει μέσα στο κελί της, λέγοντας πως δεν έχει βάψει τα χέρια της με αίμα.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δέχεται φρικτά βασανιστήρια στη φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα νέα πρόσωπα του Β Κύκλου- Αναλυτικά οι ρόλοι

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, μέσα στο κελί, θα συναντήσει μία περίεργη γυναίκα που κουβαλάει τα δικά της και η οποία θα μετατρέψει την καθημερινότητά της σε κόλαση.

Η εξέλιξη αυτή όπως είναι αναμενόμενο δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη τη Μαρία, η οποία μόλις μαθαίνει τι αντιμετωπίζει η κόρη της, καταρρέει. Η ψυχολογική πίεση που θα δεχτεί η γυναίκα θα είναι τεράστια μετά τη σύλληψη της κόρης της, Αθήνας, μην μπορώντας να δεχτεί το τραγικό χτύπημα.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία βλέπει την Αθηνά στο κελί και χάνει το μυαλό της

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη συμφιλίωση της Αρετής και της Χάιδως

Η κόρη μου είναι αθώα δεν θα πείραζε ποτέ κανέναν, λέει ξανά και ξανά. Όσο περνούν οι μέρες και σκέφτεται πως το παιδί της βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής για ένα έγκλημα που δεν έχει κάνει, η υγεία της επιδεινώνεται.

Σαν να μην φτάνει αυτό, δέχεται πιέσεις και απο την Αντιγόνη γύρω από την υπόθεση της υιοθεσίας της μικρής Αγγελικής που την στοιχειώνει. Το γεγονός η Αντιγόνη βρίσκεται σε τεράστια σύγχυση και αδυνατεί να διαχειριστεί την κατάσταση, οδηγεί τη Μαρία σε απελπισία.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά στην φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Γρίφος το κλειδί που κρατάει στα χέρια του ο Ιάκωβος

Βλέποντας τη Μαρία να μετατρέπεται σε σκιά του εαυτού της, η Μαργαρίτα ορκίζεται πώς θα κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει να παραμείνει όρθια και δυνατή. Όταν όμως ένα τραγικό μυστικό από το παρελθόν έρχεται στο φως ανατρέποντας και πάλι τις ζωές όλων, η Μαρία δέχεται τη χαριστική βολή.

Η καρδιά της την προδίδει και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Μόλις η εξέλιξη αυτή φτάνει στα αυτιά της Αθήνας, σπαράζει.

Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δολοφόνος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Για αυτόν τον λόγο δεν σκοτώνει ο Αλέξης τον Χρήστο

Αφήστε με να τη δω τη μάνα μου. Βγάλτε με από τη φυλακή, αρχίζει να ουρλιάζει στο κελί της, μην μπορώντας να πιστέψει πως τα χτυπήματα για εκείνη και τη μητέρα της είναι απανωτά. Θα καταφέρουν οι δύο γυναίκες να βρουν τη λύτρωση;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close