Η Γη της Ελιάς: Πως αντιδρά ο Στάθης στον Δεσμό της Ιουλίας με τον Κουράκο;

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι πολλές καθώς ο αστυνόμος, κάνει δεσμό και μάλιστα σοβαρό με την Ιουλία. Πως αντιδρά ο Στάθης στον Δεσμό της Ιουλίας με τον Κουράκο;

Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μαρτίδης, ο τηλεοπτικός αστυνομικός από την επιτυχημένη σειρά του MEGA « Η Γη της Ελιάς», μίλησε στο «Τι Λες Τώρα» για τον ρόλο του.

Η Γη της Ελιάς: Πως αντιδρά ο Στάθης στον Δεσμό της Ιουλίας με τον Κουράκο;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Αντιγόνη κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά

Ο τηλεοπτικός αστυνόμονος «Γιώργος Κουράκος» από την επιτυχημένη σειρά του MEGA « Η Γη της Ελιάς», Αλέξανδρος Μαρτίδης, αποκάλυψε τις πτυχές του ρόλου του. « Ο αστυνόμος στο τέλος θα τα ανακαλύψει όλα για τις πλεκτάνες της Χάιδως», ανέφερε αρχικά.

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς: Αυτός απήγαγε το μωρό της Ισμήνης

«Ο ρόλος μου θα ανακαλύψει ότι η Χάιδω το έχει κάνει καθώς όχι μόνο θα το παραδεχτεί αλλά επίσης θα έχει και μία αλλαγή στη ζωή της. Το θέμα είναι πως θα το αντιμετωπίσει η άλλη οικογένεια όταν θα μάθει ότι η Χάιδω έβαλε τον γιο της να πυροβολήσει το Στέφανο με σκοπό να τον σκοτώσει», αποκάλυψε.

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης αναφέρθηκε και στις εξελίξεις της σειράς οι οποίες έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Για τον ρόλο του στη «Γη της Ελιάς»

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω μαθαίνει τον δολοφόνο της κόρης της

Πως αντιδρά ο Στάθης στον Δεσμό της Ιουλίας με τον Κουράκο;

Η Γη της Ελιάς: Πως αντιδρά ο Στάθης στον Δεσμό της Ιουλίας με τον Κουράκο;

Για τον «έρωτά» του με την τηλεοπτική Ιουλία έκανε spoiler ! «Κάτι θα γίνει με την «Ιουλία» και μάλιστα κάτι σοβαρό, αφήνοντας ερωτηματικό για το πώς θα αντιδράσει ο «Στάθης», τον ρόλο του οποίου ενσαρκώνει ο Πασχάλης Τσαρούχας!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close