Η Γη της Ελιάς : Η Αντιγόνη κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά

Η Γη της Ελιάς : Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του mega θα δούμε πως η Αντιγόνη  κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά .

Η ηθοποιός  Ήβη Νικολαΐδου, η Αντιγόνη από τη Γη της Ελιάς, μίλησε αποκλειστικά στο περιοδικό TV mania για τα σκοτεινά μυστικά που κρύβει ο χαρακτήρας που υποδύεται αλλά και για τη δουλειά και τα μελλοντικά σχέδια της.

H Αντιγόνη κάνει τα πάντα για να βρει το βιολογικό πατέρα της τελικά Ο Ισίδωρος θα την αποδεχτεί; Και αν ναι πώς θα αντιδράσει η οικογένεια του;

 

Μία ενδεχόμενη αποδοχή της Αντιγόνης  σαν κόρη του Ισίδωρου από τον ίδιο και την οικογένειά, του θα σήμαινε αυτόματα και μία αποδοχή της ως κληρονόμου της  οποιασδήποτε οικογενειακής περιουσίας. Πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο θα είναι εύκολο να το δεχτούν οι Βρεττάκοι : Δεν νομίζω…

Ti μυστικά κρύβει Αντιγόνη;

Η Γη της Ελιάς : Η Αντιγόνη κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά

Πολλά και σκοτεινά …Εχει κάτι από το χαρακτήρα του Ισιδώρου όπως άρχισε ήδη να διαφαίνεται και όλοι ξέρουμε ότι τέτοιοι χαρακτήρες, δεν ανοίγουν όλα τα χαρτιά τους από την αρχή.

Στη γη της ελιάς κάνεις ένα κομβικό ρόλο για την εξέλιξη της σειράς .Πώς νιώθεις για αυτό;

Kάθε ρόλος, βάζει το λιθαράκι του στην εξέλιξη της ιστορίας. Nιώθω τυχερή  που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά γενικότερα. Το  γεγονός ότι ο δικός μου ο ρόλος, είναι κομβικής σημασίας, με εξιτάρει όσον αφορά τις προκλήσεις που μπορεί να έχει η ενσάρκωση ενός τέτοιου χαρακτήρα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Βασιλική αποβάλει

 

Η Αντιγόνη τι αλλαγές θα φέρει στη Γη της Ελιάς;

Τα πάνω-κάτω !Αρχικά ανατρέπει την εικόνα καθωσπρεπισμού του ισχυρότερου άντρα της Μάνης .Φαντάζεστε τη συνέχεια…

Θα τη δούμε να ερωτεύεται ή αυτό είναι κάτι που δεν την ενδιαφέρει;

Η Γη της Ελιάς : Η Αντιγόνη κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά

Kαθώς πήγε στη Μάνη με ένα και μόνο σκοπό να βρει τον πατέρα της

O έρωτας, τη φοβίζει και δεν είναι στις προτεραιότητες της . Aλλά ξέρετε, όταν οι ρόλοι κάνουν όνειρα η κυρία Βάνα Δημητρίου γελάει!

Δείτε όλη την συνέντευξή της ηθοποιού στο περιοδικό TV mania αυτής της εβδομάδας.

Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Επεισόδιο 73 (Κυριακή 14 Νοεμβρίου)

Η Γη της Ελιάς : Η Αντιγόνη κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά

Ο γιατρός δεν μιλά ευθέως στην Αρετή και η οικογένεια Καπερνάρου δεν ξέρει αν πρέπει να της πει όλη την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της. Η Αθηνά, βάζει την Αναστασία να μεσολαβήσει, για να κάνουν το τραπέζι στον Ιάκωβο Βρεττάκο και να γνωριστούν. Ο Στέφανος ρωτά τον Στάθη, πότε σκοπεύει να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από το σπίτι για να ζήσει ανενόχλητος τον έρωτά του με την Ιουλία. Η Βασιλική παραιτείται από το ανθοπωλείο θέλοντας, από εδώ και πέρα, να φροντίζει τη μητέρα της. Η Μυρτάλη με την Ισμήνη υπογράφουν τα συμβόλαια και ξεκινούν τη συνεργασία τους.

Η περιουσία του Ισίδωρου απειλείται από την Αντιγόνη κι ο Μάνος του ζητά να του την μεταβιβάσει όλη, αμέσως. Οι ενοχές πνίγουν τον Στάθη, ο οποίος ζητά από την Ιουλία να χωρίσουν οριστικά.

Επεισόδια 74+75 (Δευτέρα 15 Νοεμβρίου)

Η Γη της Ελιάς : Η Αντιγόνη κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά

Η Ιουλία κι ο Στάθης προσπαθούν να διαχειριστούν τον χωρισμό τους. Η Αρετή παλεύει με το πρόβλημα της υγείας της αλλά και με τις τύψεις της για τη συμμετοχή της στο τροχαίο. Η Μυρτάλη την επισκέπτεται στο νοσοκομείο, αλλά η Αρετή εξακολουθεί να κρατά την ίδια σκληρή στάση απέναντί της, φέρνοντας τον Στέφανο σε πολύ δύσκολη θέση. Η Χάιδω βρίσκει παρηγοριά στον Λυκούργο και του ζητά απεγνωσμένα να πείσει τον Φίλιππο να γυρίσει πίσω. Για τον ίδιο σκοπό παλεύει κι η Μαργαρίτα, αλλά ο Φίλιππος δείχνει να έχει κάτι άλλο κατά νου. Ο Ανέστης πιάνεται στα χέρια με τους μπράβους του Πότη, φέρνοντας την Ευτυχία, για μια ακόμη φορά, σε πολύ άβολη θέση. Η Ισμήνη έρχεται κοντά με τον Κωνσταντίνο και περνά ανέμελες στιγμές μαζί του. Ο Στάθης κατηγορεί τη Χάιδω για όλα τα δεινά της οικογένειάς του και όλα δείχνουν πως ένας νέος κύκλος αίματος μόλις άνοιξε.

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς: Αυτός απήγαγε το μωρό της Ισμήνης

Ο Ιάκωβος και η Αθηνά λύνουν με χιούμορ την παρεξήγηση της αρχικής τους γνωριμίας και η συνέχεια προμηνύεται ευοίωνη, καθώς δείχνουν να έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Η Αρετή δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την αναπηρία της. Παράλληλα, «ανακρίνει» τον Στάθη και απαιτεί να μάθει όλη την αλήθεια για την παράνομη σχέση του με την Ιουλία. Ο Στάθης δεν της αποκαλύπτει όλα τα γεγονότα. Ο Ισίδωρος νιώθει στριμωγμένος από τον Μάνο, που του ζητά να του γράψει όλη την περιουσία, και συμβουλεύεται τον Κωνσταντίνο, ο οποίος τον αποτρέπει από μια τέτοια πράξη. Ο Φίλιππος παραδίδεται στην αστυνομία για τον πυροβολισμό του Στέφανου. Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Ισμήνη και τον Λυκούργο όταν επιστρέφουν στο σπίτι τους…

Επεισόδια 76+77 (Τρίτη 16 Νοεμβρίου)

Η Γη της Ελιάς : Η Αντιγόνη κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά
Η απαγωγή του μωρού της Ισμήνης αναστατώνει όλη την κωμόπολη. Η Ισμήνη υποψιάζεται ότι ο πρώην άντρας της, ο Σάββας, πραγματοποίησε τις απειλές του. Ο Κωνσταντίνος βρίσκεται στο πλευρό της κι αναλαμβάνει να ενισχύσει το έργο της αστυνομίας, αναθέτοντας στον Δημήτρη να ερευνήσει τον τρόπο με τον οποίο φυγαδεύτηκε το μωρό από τη Μάνη.

Η Χάιδω παρακαλεί τον Λυκούργο να αναλάβει την υπεράσπιση του γιου της, ενώ παλεύει να καλύψει το κενό ανάμεσα σε εκείνη και τον Φίλιππο, ο οποίος της δείχνει ξεκάθαρα πως δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί της. Ο Μάνος έρχεται σε ανοιχτή ρήξη με την Αντιγόνη και πιέζει τον Ισίδωρο για τα κληρονομικά. Η Αθηνά πηγαίνει στο Σούνιο και μιλά στη Μαρία για τη νέα της γνωριμία με τον Ιάκωβο, αγνοώντας πως εκείνος έχει αναθέσει σε ντετέκτιβ να ψάξει για το παρελθόν της. Την ίδια ώρα ο Ισίδωρος πιέζει τον Ιάκωβο να σπρώξει την Ιουλία στην αγκαλιά του αστυνόμου Κουράκου, προκειμένου να σβηστεί η ρετσινιά από την παράνομη σχέση της με τον Στάθη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δίνει την περιουσία της στην Μυρτάλη

Ο Σάββας αρνείται τις κατηγορίες του Λυκούργου και απειλεί την Ισμήνη πως μόλις βρεθεί η κόρη τους, θα την πάρει μαζί του στη Γερμανία. Ο Στάθης είναι έτοιμος να αρπάξει την καραμπίνα του θέλοντας να πάρει εκδίκηση για τον πυροβολισμό του Στέφανου. Ο γιος του όμως θέλει τη «σιάξη» και ψάχνει να βρει μια λύση συμβιβασμού για τις δυο οικογένειες. Ο Ιάκωβος συναντά τη Μυρτάλη και μαζί προσπαθούν να καταλάβουν ποιος έβαλε χέρι στη διαθήκη του Ιπποκράτη και την αποκλήρωσε. Ο Στέφανος και η Μυρτάλη, πιο ερωτευμένοι από ποτέ, κάνουν σχέδια για το μέλλον. Ο Σάββας παρακολουθεί την Ισμήνη, την βλέπει αγκαλιά με τον Κωνσταντίνο και γίνεται έξαλλος. Ο Ισίδωρος νιώθει έναν ξαφνικό πόνο στο στήθος και λιποθυμά μέσα στο μαγαζί του Πότη.

Επεισόδιο 78 (Τετάρτη 17 Νοεμβρίου)

Η Γη της Ελιάς : Η Αντιγόνη κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά
Η Αντιγόνη, αν και συναισθηματικά φορτισμένη, δίνει τις πρώτες βοήθειες στον Ισίδωρο, ο οποίος μεταφέρεται στο νοσοκομείο της Σπάρτης. Ο Λυκούργος στέκεται δίπλα στον Φίλιππο τη στιγμή της απολογίας του. Ο Κωνσταντίνος συνεχίζει τις προσπάθειες προκειμένου να εντοπίσει ποιος άρπαξε το παιδί τής Ισμήνης. Η Αρετή βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα προχωρήσει στην επέμβαση που θα τη βοηθήσει να ξαναπερπατήσει.

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 80 , 81 , 82 , 83 , 84, 85

Η Αθηνά περνά χαλαρές στιγμές με τη Μαρία στο Σούνιο, όταν ένα τηλεφώνημα της Αναστασίας θα την αναγκάσει να γυρίσει άρον-άρον στην Αρεόπολη. Ο Στέφανος πλησιάζει τη Χάιδω και της προτείνει να βάλουν ένα τέλος στην έχθρα. Η απάντησή της δεν είναι αυτή που περίμενε και πλέον τα πράγματα γίνονται χειρότερα ανάμεσα στις δυο οικογένειες.

Επεισόδιο 79 (Πέμπτη 18 Νοεμβρίου)

Οι Βρεττάκοι βρίσκονται στο πλευρό του Ισίδωρου, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και να αντιμετωπίζει με αμηχανία το γεγονός ότι η Αντιγόνη ήταν αυτή που του έσωσε τη ζωή. Η Αρετή «ανακρίνει» τον Στάθη για τη σχέση του με την Ιουλία κι ενώ αυτός αποφεύγει να της αποκαλύψει ολόκληρη την αλήθεια, εκείνη του ανακοινώνει ότι θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί, αλλά υπό όρους. Η Χάιδω επισκέπτεται τον Φίλιππο στο κρατητήριο κι αυτός την αντιμετωπίζει εχθρικά. Η Αθηνά πηγαίνει στο νοσοκομείο για να δει τον Ισίδωρο, αλλά η συνάντησή τους έχει δυσάρεστη κατάληξη. Ο αστυνόμος Κουράκος μπλοφάρει και ανακαλύπτει ότι ο βοηθός του είναι εκείνος που διαρρέει απόρρητες πληροφορίες. Η Ισμήνη παίρνει ένα μήνυμα από τους απαγωγείς που την οδηγεί στην κατάρρευση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close