Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή χάνει τον έλεγχο και παίρνει τους δρόμους

Η Αρετή θα χάσει τον έλεγχο ,θα βγει εκτός εαυτού στη  αγαπημένη μας σειρά του MEGA Η γη της Ελιάς  

Μία εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς. Ένα φρικτό γεγονός έρχεται για να μας σοκάρει στην αγαπημένη μας σειρά. Η Αρετή τρελαίνεται και παίρνει τους δρόμους στην γη της ελιάς, προσπαθώντας να ησυχάσει, προσπαθώντας να ανασάνει.

Η Χάιδω φρόντισε να πετάξει την βόμβα της, διαλύοντας ολοκληρωτικά τους Καπερνάρους. Μαθαίνει για τον Στάθη και την Ιουλία και -φυσικά- αποκαλύπτει όλα όσα γνωρίζει. Ο Στάθης φυλακίζεται και το μαρτύριο ξεκινάει.

Η Αρετή μαθαίνει από την εχθρό της, την Χάιδω, πως ο σύζυγός της έχει ερωμένη. Όχι μόνον έχει ερωμένη, αλλά γύρισε μάλιστα στη γυναίκα που αγαπούσε όσο καμία άλλη. Γύρισε στην πρώην του…

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή χάνει τον έλεγχο και παίρνει τους δρόμους

Δείτε επίσης : Ιφιγένεια Τζόλα: Η γη της Ελιάς Η σχέση της με την υποκριτική και η κούκλα αδελφή της

Εκτός ελέγχου η Αρετή

Η Χάιδω ενημερώνει την Αρετή πως ο Στάθης είναι με την Ιουλία στην γη της ελιάς, με αποτέλεσμα εκείνη να τρελαίνεται. Το μυαλό της θολώνει, η γη χάνεται από τα πόδια της, το σύμπαν γύρω της σκοτεινιάζει.

Ο πόνος είναι αβάσταχτος. Όσο ο Στάθης ετοιμάζεται να βγει από τη φυλακή και να γυρίσει σπίτι του, η Αρετή περπατάει στην Αρεόπολη χαμένη. Δεν αντιλαμβάνεται τί συμβαίνει γύρω της, τα αυτιά της βουίζουν.

Το κακό έχει γίνει. Η Χάιδω επιστρέφει σπίτι της σύμφωνα με το youfly.com , ικανοποιημένη. Κατάφερε να τους καταστρέψει. Κατάφερε να δώσει ένα τέλος σε όλη αυτή την παράνοια, παίρνοντας το αίμα της πίσω.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή χάνει τον έλεγχο και παίρνει τους δρόμους

Δείτε επίσης : Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 66, 67, 68, 69 ,70, 71, 72

Ο Στάθης μαθαίνει πως η Αρετή γνωρίζει την πικρή αλήθεια και χάνει την γη κάτω από τα πόδια του. Πώς θα την αντικρίσει ξανά στα μάτια; Ένα φρικτό γεγονός θα βλάψει την Αρετή και την υγεία της. Όλα θα κλονιστούν…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close