Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης-Κουράκος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως Στάθης και Κουράκος συνεργάζονται. 

Βουνά μου είστε φωτιά και οι δυο 😂😂

Μια απρόσμενη συνεργασία βρίσκεται προ των πυλών, με τον Στάθη και τον Κουράκο να ενώνουν τις δυνάμεις του, στην Γη της Ελιάς. Ύστερα από μια σύμπτωση ο Στάθης θα θυμηθεί από που γνωρίζει τον άντρα που άρπαξε το αγοράκι μπροστά στα μάτια του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: H Ασπασία την κάνει για Αθήνα

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Με αυτόν νιώθει ερωτευμένη η Δήμητρα

Τότε αποφασίζει να κινηθεί μόνος του ούτως ώστε να επιβεβαιώσει αν οι υποψίες του αληθεύουν ή όχι. Παράλληλα όμως δεν παραλείπει να ειδοποιήσει και τον Κουράκο, με τους δύο άντρες να συνεργάζονται για να βρουν την άκρη του νήματος.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η άγρια σύγκρουση Ειρήνης και Ασπασίας βάζουν τον Δημοσθένη σε υποψίες

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουρακος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η άφιξη του Κίμωνα στη Μάνη

Μάλιστα παρά τις έντονες συστάσεις του Κουράκου να είναι προσεχτικός και να μην μπλέκεται στις υποθέσεις της αστυνομίας, ο Στάθης είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους και να ξεσκεπάσει την υπόθεση. Κάτι που θα τον βάλει σε μπελάδες…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close