Η-Γη-της-Ελιάς-Ειρήνη-Ασπασία-Δημοσθένης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως την άγρια σύγκρουση Ειρήνης και Ασπασίας βάζουν τον Δημοσθένη σε υποψίες.

Μην μάθει ο Δημοσθένης αυτό που δεν πρέπει γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα…

Η Ειρήνη καταφθάνει στη «Γη της Ελιάς» κι έρχεται σε τεράστια σύγκρουση με τη μητέρα της, την Ασπασία. Τα μαχαίρια “βγαίνουν” και οι δύο γυναίκες τσακώνονται άσχημα μπροστά στον Δημοσθένη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η άφιξη του Κίμωνα στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της κόρης του Δημοσθένη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά θα βρει έναν νέο έρωτα

Η νεαρή Ειρήνη έρχεται στη Μάνη κι είναι αποφασισμένη να κάνει χαμό. Η κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας είναι ατίθαση και αντιδραστική, δεν πηγαίνει στο σχολείο και δημιουργεί συνεχώς προβλήματα. Δεν έχει την καλύτερη σχέση με τους γονείς της και ζηλεύει αφόρητα τον αδερφό της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το τέλος των πρωταγωνιστών

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της κόρης του Δημοσθένη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ιουλία και εκείνη πέφτει στην αγκαλιά του

Η Ασπασία κι ο Δημοσθένης ντρέπονται τόσο για την συμπεριφορά της και γι’ αυτόν τον λόγο λένε ψέματα στους γύρω τους ότι είναι στο πρώτο έτος του Πανεπιστημίου. Ωστόσο, η κατάσταση θα ξεφύγει όταν φτάνει η 17χρονη στην Αερόπολη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το τέλος του Αλέξη και της Μυρτάλης

Η Γη της Ελιάς: Ιδέα της Ασπασίας το έμφραγμα της Αρετής

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Για αυτό δεν κάνει σχέση η Ευτυχία με τον Κουράκο

Η Ειρήνη έρχεται σε τεράστια σύγκρουση με την Ασπασία, στη συνέχεια στη «Γη της Ελιάς» και ανταλλάσσουν σκληρές κουβέντες, μπροστά στον Δημοσθένη. Ο άντρας γίνεται έξαλλος που η γυναίκα και η κόρη του τσακώνεται έτσι και προσπαθεί να επιβάλει μία τάξη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα θα ξαναγίνει Ράινα

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος συγκλονίζεται με όσα μαθαίνει

Η Ειρήνη δε θα αργήσει να επιτεθεί στους γονείς της φεύγοντας από το σπίτι κακήν κακώς. Ο Δημοσθένης τότε θα ξεσπάσει για ακόμη μια φορά στην Ασπασία, η οποία είναι εξοργισμένη με την κόρη της, ο Δημοσθένης όμως δεν θα αργήσει να υποψιάζεται πράγματα για τις δυο γυναίκες.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close