Η-Γη-της-Ελιάς-Ειρήνη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε στην φυλακή και η Ειρήνη.

ΆΡΕ ΚΟΥΡΑΚΟ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ

Η κόρη του Δημοσθένη ξεπερνάει κάθε όριο! Η Ειρήνη είναι πλέον εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα οι κλοπές της να αυξάνονται, στην γη της ελιάς. Από μικρά πραγματάκια στο σούπερ μάρκετ, η Ειρήνη προχωρά και σε ακόμα μεγαλύτερα, κλέβοντας λεφτά κι αντικείμενα αξίας.

Δείτε ακόμη

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη κάνει την επόμενη κίνηση στον Φίλιππο

Δείτε ακόμη

Η Ειρήνη θεωρεί πως κανείς δε θα μπορέσει να την πιάσει, διότι πάντα θα έχει δίπλα της τον πατέρα της. Φυσικά, αυτό δεν ισχύει. Ο Δημοσθένης είναι πολύ απογοητευμένος από τις εκλογές, αλλά και από τις επιλογές των παιδιών του.

Από τη μία η Ειρήνη, η οποία δε συμμορφώνεται με τίποτα, κι από την άλλη το καμάρι του σπιτιού, ο Κίμωνας, ο οποίος θέλει να παντρευτεί μία υπαστυνόμο! Όσο κι αν η Ασπασία παλεύει να κρατά τις ισορροπίες, είναι πια μάταιο…

Δείτε ακόμη

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος

Δείτε ακόμη

Μία μέρα, η Ειρήνη πιάνεται στα πράσα και οι κλοπές της έρχονται στο φως, στην γη της ελιάς. Ο Δημοσθένης τρελαίνεται και της φωνάζει πως θα την κλείσει ο ίδιος στη φυλακή, για να την ξεφορτωθεί.

Δείτε ακόμη

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη κάνει την επόμενη κίνηση στον Φίλιππο

Δείτε ακόμη

Η κατάσταση στο σπίτι γίνεται ανυπόφορη. Θα καταφέρει να την γλιτώσει ο πατέρας της ή θα την αφήσει να πάρει ένα γερό μάθημα; Η ντροπή της οικογένειας είναι τεράστια.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close