Η Γη της Ελιάς: Το μυστήριο με τα 4 Γιώτα- Ποιο μυστικό κρύβει;

Στην Αγαπημένη σειρά του MEGA η Γη της ελιάς, υπάρχει ένα μυστήριο με τα 4 Γιώτα στα ονόματα των πρωταγωνιστών. Ποιο μυστικό κρύβει:

Ιπποκράτης ο πατέρας της Μυρτάλης που πέθανε, Ιάκωβος ο εξαφανισμένος αδερφός που επιστρέφει μετά από 20 χρόνια, Ισίδωρος και Ιουλία …Τα 4 αδέρφια Βρεττάκου έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό !

Όπως αποκάλυψε η Αντιγόνη κουλουκάκου στο Mega Καλημέρα κοινό γνώρισμα στα ονόματά τους είναι το γιώτα είναι πολύ σημαντικό και έχει ένα βαθιά κρυμμένο μυστικό… Δεν είναι μόνο συμβολικό…εξηγεί και συνεχίζει .

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 60, 61, 62, 63 ,64 , 64, 65

Είμαστε όλοι τα παιδιά της Βάνας Δημητρίου. Είναι τόσο καλά δουλεμένο το σενάριο για όλους τους ρόλους, από τον μεγαλύτερο σε διάρκεια μέχρι το μικρότερο .Ερχεται και ο Αντρέας Γεωργίου και οι δύο μαζί για μένα που είμαι Μανιάτισσα, έχουν δημιουργήσει μία σειρά με περιστατικά που έχουν συμβεί σε αλλοτινά χρόνια.

Ο μεγάλος έρωτας του Στάθη με την Ιουλία δεν θα έχει χάπι εντ θα συμβεί ένα τραγικό γεγονός με τη γυναίκα του αρετή και όλα θα ανατραπούν,εγκλήματα γίνονται, αποκαλύπτει δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close