Η Μάγισσα: Αυτά θα δούμε στα νέα επεισόδια του 2024

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού αυτά θα δούμε στα νέα επεισόδια του 2024.

Τι έχουμε να δούμε πάλι…..

Ένοχα μυστικά, αποκαλύψεις και δολοφονίες θα έχουν τα νέα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα» του ANT1, που στα μέσα Ιανουαρίου θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη! Το TiVi Σίριαλ και η Γιάννα Παπανικολάου μας αποκαλύπτουν αποκλειστικά!

Η Μάγισσα: Έτσι γεννιέται ο έρωτας Αντρέι-Θεοφανώς

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 38, 39, 40

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος αντιμέτωπος με Θεοφανώ και Μεταξία

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδιο της Μάγισσας

Η Δαμιανή θέλοντας να διώξει τη Θεοφανώ από τον πύργο και βλέποντας πως ο Μάρκος είναι διατεθειμένος να το κάνει παρά τον ξεσηκωμό του κόσμου, βάζει λόγια στον Μιχαήλ για τον γιο του. Εκείνος αρχίζει να ζυγίζει καλύτερα τα πράγματα και αποφασίζει να ζητήσει πίσω την αρχηγία της οικογένειας. Μόνο που ο Μάρκος αρνείται και τότε ξεσπάει μεγάλη κόντρα ανάμεσα σε πατέρα και γιο, με τον πύργο να χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα.

Η Μάγισσα: Οι σκηνές που θα δούμε μεταξύ του Αντρει και της Θεοφανώς θα είναι μαγικές

Η Μάγισσα: Διώχνουν την Θεοφανώ από τον πύργο

Η Μάγισσα: Η Αναχίτ κάηκε μπροστά στα μάτια του Σπήλιου και του Μιχαήλ

Θεοφανώ και Σπήλιος είναι αδέλφια

Σαν κεραυνός εν αιθρία θα πέσει η είδηση πως η Θεοφανώ και ο Σπήλιος είναι αδέλφια. Μια συγγένεια που ούτε ο ένας αλλά ούτε και ο άλλος γνωρίζει. Οπως έχουμε ήδη δει, ο Μισέλ σ’ ένα από τα σεντούκια του πατέρα τού Σπήλιου είχε βρει κομμένα ξυλαράκια ενωμένα μεταξύ τους, σαν αυτά που είχε η Αναχίτ και χρησιμοποιούσε όταν ήθελε να κάνει τα μαγικά της.

Η Μάγισσα: H Mεταξία μεγαλώνει το παιδί της Θεοφανώς;

Η Μαγίσσα: Ο Σπήλιος βρίσκει την αδερφή του και αλλάζουν οι ισορροπίες

Η Μάγισσα: Τα τελευταία επεισόδια της σειράς για το 2023 είναι ότι καλύτερο έχετε δει μέχρι τώρα

Μαζί με αυτά βρίσκει κι ένα γράμμα όπου ο Αντώνης Σκλαβούνος ζητάει από την Κυπριανή επιπλέον στοιχεία για την Αναχίτ προκειμένου να την εντοπίσει, όπως η ίδια η Γερακάρισσα του ζήτησε. Στα νέα επεισόδια της χρονιάς θα δούμε σε flashback πώς η Κυπριανή τελικά κατάφερε και εντόπισε την Αναχίτ και την τιμώρησε με το να την κάψει όταν έμαθε πως κουβαλάει το νόθο παιδί του άντρα της.

Ο Τζανής εκδικείται τον Μάρκο

Ο Τζανής δεν έκρυψε από την αρχή τη ζήλια του για τον Μάρκο και προσπαθεί να του πάρει καθετί που του ανήκει, ακόμα και την ίδια του τη γυναίκα. Βλέποντας τον κλοιό να στενεύει όσον αφορά τη Θεοφανώ και το χάρισμά της που έγινε γνωστό στη Μάνη, αποφασίζει να δράσει εις βάρος του αδελφού του.

Η Μάγισσα: Η αποκάλυψη θα φέρει νέες αναταραχές.

Η Μάγισσα: Ο Μιχαήλ ζητάει πίσω την αρχηγία και ο Μάρκος αρνείται

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ ένα βήμα πριν τον θάνατο

Και τι καλύτερο από το να δώσει την κεφαλή της Θεοφανώς επί πίνακι στους εχθρούς του. Και ο σκοπός είναι ένας: Να αναγκάσει τον Μάρκο να παραιτηθεί από την αρχηγία. Φυσικά δεν δρα μόνος του ο Τζανής, αλλά με τις ευλογίες της Δαμιανής.

Ένας έρωτας γεννιέται

Ο Αντρέι καταφέρνει να σώσει τη Θεοφανώ από τη μανία των κατοίκων της Μάνης και κυρίως των Τριβολαίων που τη θεωρούν «μάγισσα». Εκείνος τη γυρίζει πίσω στον πύργο και ο Μάρκος από τη μια μεν χαίρεται, από την άλλη νιώθει ξανά ζήλια για τη «φιλική» σχέση της γυναίκας που αγαπάει με τον Ρώσο.

Η Μάγισσα: Η Μεταξία λέει στον Τζανή πως η Δαμιανή σκότωσε το μωρό

Η Μάγισσα: Η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού

Η Μάγισσα: Ούτε ο Αντρέι ούτε ο φίλος του- Αυτός είναι ο πρώτος έρωτας της Νατάλια

Μετά από το σκηνικό αυτό, ο Αντρέι και η Θεοφανώ αρχίζουν να έρχονται όλο και πιο κοντά και ο ένας ανοίγει την καρδιά του στον άλλον. Η κοπέλα αρχίζει να νιώθει ασφαλής κοντά του. Εχει ήδη πληγωθεί από τον Μάρκο και η πίκρα έχει φωλιάσει για τα καλά μέσα της. Σύντομα θα δει και εκείνη τον Αντρέι με άλλο μάτι και εντελώς απρόσμενα θα αρχίσει να γεννιέται ανάμεσά τους ένας μεγάλος έρωτας.

Πόλεμος ανάμεσα σε Μάρκο και Αντρέι

Στο β΄ μισό της σεζόν θα γίνει και η μεγάλη αποκάλυψη πως ο Αντρέι είναι ο γιος του Τζανέτου Λάσκαρη, άρα και ο νόμιμος κληρονόμος της οικογένειας. Η είδηση θα σκάσει σαν βόμβα στον πύργο και θα προκαλέσει μεγάλη αναταραχή!

Οι περισσότεροι θα είναι εναντίον των νέων δεδομένων, αλλά ο Κανέλλος θα στηρίξει με κάθε τρόπο τον γιο του αγαπημένου του αδελφού! Παράλληλα, η ήδη τεταμένη σχέση του Αντρέι και του Μάρκου θα φτάσει άκρα και με τους δύο να διεκδικούν όσα τους αναλογούν, αλλά και την καρδιά της Θεοφανώς.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Μάγισσα με ένα κλικ εδώ

Close