Η Μάγισσα-Θεοφανώ-Μάρκος-

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς -Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 02/10/23 έως 4/10/2023.

ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩ

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 5 στις 2/10/2023

Επεισόδιο 5

Δευτέρα

Το μυστικό της Θεοφανώς ξεσκεπάζεται, καθώς αναγκάζετε να το ομολογήσει στον Μιχαήλ και στον Μάρκο. Ο Μιχαήλ αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το χάρισμα της για να φτάσουν στο δολοφόνο του μωρού.

Πρέπει να μάθουν την αλήθεια, γιατί μόνο έτσι θα επέλθει γαλήνη μέσα στις δύο οικογένειες, που είναι έτοιμες να αλληλοσκοτωθούν. Την ίδια στιγμή, η παραμονή του Αντρέι στον πύργο τον Λασκαραίων τον βάζει στα ενδότερα της οικογένειας, αλλά και της μυστηριώδους υπόθεση του βρέφους.

Δείτε ακόμα Η Μάγισσα: Η Ποτούλα θα κάνει άντρα τον Πετρούνη

Η Μάγισσα-Δαμιανή-

Δείτε ακόμα Η Μάγισσα: Άσχημα νέα για την Θεοφανώ

Τα μυστικά τους κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Στο μεταξύ, ο Πετρούνης εξομολογείται στον πάπα-Νικόδημο την κρυφή του επιθυμία, και στην οικογένεια των Γερακάρηδων προμηνύεται ένταση.

Ο Τζανής επιστρέφει από το ταξίδι του, αλλά μία απόφαση του Μιχαήλ θα τον φέρει στα όρια του. Η Μεταξία αποφασίζει να κάνει τη ζωή της Θεοφανώς μαρτύριο.

Δείτε ακόμα Η Μάγισσα: Ο Αντρέι υποψιάζεται τον Κανέλλο

Η Μάγισσα-Θεοφανώ-

Δείτε ακόμα Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10

Και ενώ ο Αντρέι θα ανακαλύψει ένα στοιχείο για τον πραγματικό δολοφόνο του μωρού, η φλόγα ενός καταδικασμένου έρωτα φαίνεται πως αρχίζει να φουντώνει ξανά…

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 6 στις 3/10/2023

Επεισόδιο 6

Τρίτη

Ο Αντρέι αποκαλύπτει στον Μιχαήλ το στοιχείο που αποδεικνύει ότι ο προδότης ήταν κάποιος που κυκλοφόρησε μέσα στον πύργο, προκαλώντας έτσι την ανησυχία όλης της οικογένειας.

Η Θεοφανώ νιώθει τύψεις για όσα προκάλεσε με τα λόγια της και ξεσπάει στον Μάρκο. Ο παπα-Νικόδημος μιλάει στον Σπήλιο για τις κρυφές σκέψεις του Πετρούνη και τον αναγκάζει να λάβει μέτρα, με τη βοήθεια του Θράσου.

Δείτε ακόμα Η Μάγισσα: Νύχτα πάθους για Θεοφανώ και Μάρκο

Η Μάγισσα-Μιχαήλ-

Δείτε ακόμα Η Μάγισσα: Το τραγικό μυστικό της Θεοφανώς

Ο Μάρκος είναι δυσαρεστημένος ο πατέρας του έδειξε εύνοια στον Τζανή, ενώ η Μεταξία δείχνει την οργή της στη Θεοφανώ, που αναγκάζεται να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Το ίδιο βράδυ ο Κανέλος πέφτει στα χέρια του Θράσου και του Μόροφη.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 7 στις 4/10/2023

Επεισόδιο 7

Τετάρτη

Ο Κανέλλος δέχεται μία ριψοκίνδυνη συμφωνία και ζητά την βοήθεια του Αντρέι για να την φέρει εις πέρας. Ο Μιχαήλ μετά την απόπειρα δολοφονίας του βλέπει παντού εχθρούς, ακόμα και τους πιο έμπιστους ανθρώπους του.

Η σχέση της Θεοφανώς με τον Μάρκο βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί. Ο Τζανής κατεβαίνει στην αγορά για την είσπραξη φόρων και δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο…

Δείτε ακόμα Η Μάγισσα: Ο Αντρέι βρίσκει τον δολοφόνο

Η Μάγισσα-Θεοφανώ-Μάρκος-

Δείτε ακόμα Η Μάγισσα: Νέος φόνος στον πύργο των Λασκαραίων

Η τιμωρία του όμως δεν θα αργήσει να έρθει. Ο Αντρέι θα ανακαλύψει ένα μυστικό που θα τον συγκλονίσει. Η Θεοφανώ μου τον Φρίξο επισκέπτονται ένα μέρος που μπορεί να δώσει απαντήσεις για το χάρισμα της, αλλά ο κίνδυνος παραμονεύει. Ο πύργος των Λασκαραίων βάφεται ξανά με αίμα…

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Μάγισσα με ένα κλικ εδώ

Close