Η Μάγισσα Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 26/2/2023 έως 28/2/2023

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς – Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 26/2/24 έως 28/2/2024.

 

Καλή εβδομάδα να έχουμε…

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 59 στις 26/2/2024

Επεισόδιο 59

Δευτέρα

Η Θεοφανώ ετοιμάζεται ν’ αντιμετωπίσει έναν θανάσιμο κίνδυνο αλλά και μια συνταρακτική αποκάλυψη. Το χάρισμα της Θεοφανώς θα σταθεί γι’ άλλη μια φορά σύμμαχος της.

Ο Αντρέι θα καταφέρει να γλιτώσει απ’ τους Τούρκους, όμως ο κίνδυνος και για τους δυο δεν έχει περάσει ακόμα.  Ο Τζανής προσπαθεί να πείσει τον Σπήλιο να συμμαχήσουν εναντίον των Λασκαραίων.

Η Μάγισσα: Η Δαμιανή διαβάλει την Θεοφανώ στον Μιχαήλ αλλά εκείνος την απαξιώνει

 

Η Μάγισσα: Ο Αντρέι κλέβει τη Θεοφανώ

 

Η Μάγισσα: Ο Αντρέι κλέβει τη Θεοφανώ

Θα δεχθούν οι Γερακάρηδες να ακολουθήσουν αυτόν τον παράτολμο δρόμο;  Η Πολυξένη πρέπει να πάρει μια απόφαση. Θα ομολογήσει τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του βρέφους;

Ο Μάρκος πιστεύει πως πίσω απ’ όλα κρύβεται ο Τζανής ενώ η Μεταξία βάζει ξανά στο κάδρο των ενόχων τη Δαμιανή. Η Θεοφανώ ετοιμάζεται ν’ αντιμετωπίσει έναν θανάσιμο κίνδυνο αλλά και μια συνταρακτική αποκάλυψη.

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 60 στις 27/2/2023

Επεισόδιο 60

Τρίτη

 

Η Θεοφανώ είναι συγκλονισμένη απ’ τις αποκαλύψεις του Αντρέι για την ταυτότητα του πατέρα της. Στον πύργο των Λασκαραίων ετοιμάζονται για την παραδειγματική τιμωρία του ενόχου. Ο Αντρέι με τη Θεοφανώ επιστρέφουν και πάλι στον καταυλισμό των Τσιγγάνων. Εκεί θα έρθουν αντιμέτωποι μ’ ένα δυσάρεστο γεγονός.

Η Μάγισσα: Πόλεμος ανάμεσα σε Μάρκο και Γερακάρηδες

 

Η Μάγισσα: Ο Μιχαήλ ρίχνει την Αναστασία

 

Η Μάγισσα: Ο Αντρέι οχυρωμένος κάνει τα πάντα χωρίς να υπολογίζει κανέναν

Ο Τζανής προτείνει στη Δαμιανή να σταθεί στο πλευρό του και κατά συνέπεια στο πλευρό των Γερακάρηδων. Θα δεχτεί η Δαμιανή να προδώσει την υπόλοιπη οικογένεια; Η Θεοφανώ αποφασίζει ποιον δρόμο θ’ ακολουθήσει. Tης εκδίκησης ή μιας καινούριας ζωής μακριά απ’ όλους;

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 61 στις 28/2/2024

Επεισόδιο 61

Τετάρτη

Ο Αντρέι δεν καταφέρνει ν’ ανατρέψει την κατάσταση κι ο Μάρκος παίρνει τη Θεοφανώ και το μωρό για να τους επιστρέψει στον πύργο.

Η Μάγισσα: Ο Αντρέι δεν καταφέρνει να γίνει Καπετάνιος των Λασκαραίων

 

Η Μάγισσα-Μάρκος-

 

Η Μάγισσα: Ατιμώσατε το όνομά μου και τη σειριά μας- Ο Σπήλιος εκτός εαυτού

Το πάθος ανάμεσα στον Μιχαήλ και την Αναστασία θ’ αναζωπυρωθεί φέρνοντας νέα προβλήματα. Ο Κανέλλος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Μιχαήλ.

Κι ενώ οι δυο σειριές μέρα με τη μέρα οδηγούνται στα άκρα και ένας καινούριος γδικιωμός φαίνεται πως είναι προ των πυλών, ο Αντρέι δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη…

 

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Μάγισσα με ένα κλικ εδώ

Close