Η Πτώση: O γιατρός που πάει κόντρα σε κύκλωμα εμπορίας ανθρώπινων οργάνων

Η Πτώση: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τον γιατρός που πάει κόντρα σε κύκλωμα εμπορίας ανθρώπινων οργάνων.

Βρε τον Χρηστάκη μας… και γιατρός ε;;

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς της ΕΡΤ1, Η Πτώση. Πρόκειται για ένα υπαρξιακό, εγκληματολογικό δράμα, που υπόσχεται αγωνία, μυστήριο και πολλές ανατροπές! Δείτε την υπόθεση.

Ένα 12χρονο κορίτσι πεθαίνει. Ο γιατρός που το βρήκε εγκαταλελειμμένο την προηγούμενη μέρα, βρίσκεται μπλεγμένος σε μία απίστευτη ιστορία, η οποία ανατρέπει τα πάντα στη ζωή του. Η αναζήτηση της αλήθειας θα τον οδηγήσει σε περίεργα μονοπάτια, ενώ θα συνειδητοποιήσει ότι τίποτα και κανένας δεν είναι αυτό που φαίνεται. Ακόμα και οι πιο δικοί του άνθρωποι…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ θα βάλει άτομο να σκοτώσει την Αθηνά

Ένα βράδυ, ο καταξιωμένος χειρουργός Φίλιππος Ραζής (Χρήστος Λούλης) βρίσκει έξω από το νοσοκομείο ένα 12χρονο κορίτσι Ρομά, που σφαδάζει από τον πόνο. Παρόλο που ο ίδιος βρίσκεται εκτός υπηρεσίας, αποφασίζει να το χειρουργήσει, αφού καταλαβαίνει ότι η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή.

Η Πτώση: O γιατρός που πάει κόντρα σε κύκλωμα εμπορίας ανθρώπινων οργάνων

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λεωνίδας κάνει πρόταση γάμου στην Άννα

Στο χειρουργείο, όμως, συνειδητοποιεί ότι ο νεφρό του κοριτσιού έχει αφαιρεθεί. Το επόμενο πρωί, το κορίτσι πεθαίνει και κανείς δεν ψάχνει γι’ αυτό, εκτός απο την Μπελού Αλσάμπα (Αλίκη – Ανδρειωμένου), μια μετανάστρια που φαίνεται να γνωρίζει το λόγο για τον οποίο πέθανε το κορίτσι. Προσεγγίζει τον Φίλιππο και ζητά τη βοήθειά του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ένα βήμα πριν την φυλακή ο Παύλος

Όπως του εξηγεί, και η δική της ζωή κινδυνεύει από τον άνθρωπο που οδήγησε στο θάνατο τη μικρή, τον Σιρχάν (Πανάγος Ιωακείμ). Ο γιατρός καλείται να πάρει μια απόφαση ζωής. Ή θα ασχοληθεί με το σπίτι του και συγκεκριμένα με τη σύζυγό του Μαριτίνα Απέργη (Θάλεια Ματίκα) ή θα αγωνιστεί για έναν καλύτερο κόσμο.

Η Πτώση: O γιατρός που πάει κόντρα σε κύκλωμα εμπορίας ανθρώπινων οργάνων

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ζητάει την βοήθεια της Στέλλας και εκείνη της γυρίζει την πλάτη

Ο Φίλιππος αποφασίζει τελικά να βοηθήσει την Μπελού και ξαφνικά τα πάντα στη ζωή του ανατρέπονται. Φίλοι, συνεργάτες και πολύ κοντινά πρόσωπα όχι μόνο του γυρίζουν την πλάτη αλλά προσπαθούν και να τον εμποδίσουν να ανακαλύψει την αλήθεια.

Η διοικήτρια του νοσοκομείου Γαλάτεια Παράσχη (Βάνα Πεφάνη) δεν φαίνεται να είναι με το μέρος του, η συνεργάτρια του, γιατρός ογκολόγος Εριέττα Φωτιάδη (Λένα Παπαληγούρα), Θα προσπαθήσει να τον σταματήσει και όλο το νοσοκομείο θα ταχθεί εναντίον του, με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Η Πτώση: O γιατρός που πάει κόντρα σε κύκλωμα εμπορίας ανθρώπινων οργάνων

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα περνούν μια νύχτα πάθους

Μοναδικοί σύμμαχοί του μια νεαρή αγωνίστρια δημοσιογράφος, η Θάλεια Μελά (Εριέττα Μανούρη), και ο καρδιακός φίλος του και γιατρός αναισθησιολόγος, Ραφαήλ Αναλυτής (Ιωάννης Παπαζήσης). ‘Οσο ο Φίλιππος παρασύρεται στη δίνη των γεγονότων, τόσο πιο πολύ συνειδητοποιεί ότι όλο αυτό ήταν μια καλοστημένη παγίδα.

Η Πτώση: O γιατρός που πάει κόντρα σε κύκλωμα εμπορίας ανθρώπινων οργάνων

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Με ανατρεπτικό φόνο τελειώνει ο πρώτος κύκλος

Ποιος, όμως, και γιατί του την έστησε; Τι ρόλο έπαιξε η γυναίκα του και ο συνεργάτης της, Νικήτας Στεργίου (Γιωργής Τσαμπουράκης), σ’ αυτή την ιστορία; Εμπιστεύτηκε τα σωστά άτομα ή οι φίλοι του ήταν οι εχθροί του;

Η Πτώση: O γιατρός που πάει κόντρα σε κύκλωμα εμπορίας ανθρώπινων οργάνων

Δείτε όλα τα spoiler με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close