Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Δημήτρης και Άννα περνούν μια νύχτα πάθους.

Αχ αυτό που περιμέναμε όλοι 😍😍

Πώς και πώς περιμένει το φανατικό κοινό των Παγιδευμένων να δει την Άννα και τον Δημήτρη, να έρχονται πιο κοντά και να παραδίδονται ο ένας στον έρωτα του άλλου.

Και οι δύο τρέφουν συναισθήματα αλλά κανένας δεν έχει βρει μέχρι στιγμής το θάρρος να τα εκφράσει ανοιχτά. Την αρχή θα κάνει – και σύντομα μάλιστα – η Άννα, η οποία θα μιλήσει ανοιχτά στον Δημήτρη για όσα νιώθει, χωρίς φόβο.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Με ανατρεπτικό φόνο τελειώνει ο πρώτος κύκλος

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος θα μαρτυρήσει από τον Γεράσιμο

«Ήθελα να φύγω μακριά σου γιατί ξέρω ότι σου δημιουργώ συνέχεια προβλήματα. Το προσπάθησα πολύ, σου το ορκίζομαι. Αλλά δεν τα κατάφερα. Θέλω να είμαι συνέχεια μαζί σου.

Όταν έμαθα για την εξαφάνιση του πατέρα μου, έτρεξα αμέσως σε σένα. Θέλω να σε βγάλω από την καρδιά και το μυαλό μου αλλά δεν μπορώ. Είμαι ερωτευμένη μαζί σου», εξομολογείται η Άννα στον Δημήτρη. Εκείνος την αγκαλιάζει και της λέει:

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο επισκέπτης που δηλητηριάζει τον Άγγελο στην φυλακή

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 22 , 23

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Χρύσα μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα

«Κι εγώ το ίδιο νιώθω. Θέλω να σε φιλήσω, θέλω να σου κάνω έρωτα, θέλω να σε έχω συνέχεια στην αγκαλιά μου, αλλά δεν μπορώ. Πρέπει να σου πω κάτι.

Ο πατέρας μου είναι εκείνος που φυλάκισε άδικα τον Κοσμά και εγώ το έμαθα πρόσφατα. Συγχώρεσέ με». Η Άννα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος βγάζει τα άπλυτα όλων στην φόρα

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα καίει άθελα της τον Δημήτρη

Μπορεί η αποκάλυψη αυτή να μοιάζει «Γολγοθάς» για τους δυο τους ωστόσο η Άννα θα καταλάβει ότι ο Δημήτρης δεν φταίει στην πραγματικότητα για αυτό που συνέβη και έτσι, όταν βρεθούν ξανά οι δυο τους, θα τον πιάσει και θα τον φιλήσει.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 22 , 23

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος οργανώνει την απόδραση του Άγγελου

Και οι δυο θα παραδοθούν στον έρωτά τους, σύμφωνα με το tv24, ενώ το μόνο σίγουρο είναι πως η εν λόγω σκηνή θα ξετρελάνει το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close