Η Σοφούλα από τις Άγριες Μέλισσες επιστέφει – Σε ποια σειρά θα την δούμε

Η σειρά Άγριες Μέλισσες μπορεί να ολοκληρώθηκε ,παρόλα αυτά πολλοί είναι οι ηθοποιοί που βλέπουμε πλέον σε άλλες σειρές την φετινή σεζόν. Θα έχουμε λοιπόν την χαρά να ξαναδούμε και την Βίκυ Διαμαντοπούλου την τηλεοπτική ως τώρα Σοφούλα ξανά στις οθόνες μας

Θέλουμε πολύυυυυυυ….

Μπορεί, μέχρι στιγμής, να μετράμε κάπου στις 40 περίπου σειρές, όμως ως το τέλος του 2023, έρχονται να προστεθούν κι άλλες στα προγράμματα των καναλιών. Μία από αυτές, είναι και η σειρά του ALPHA, με θέμα τα νοσοκομεία και μια υπόθεση ανατριχιαστική.

Δείτε επίσης : Παγιδευμένοι: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Άγγελου

Η Σοφούλα από τις Άγριες Μέλισσες επιστέφει – Σε ποια σειρά θα την δούμε

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Ηγουμένη-Θέμης σε συμμαχία φωτιά, χωρίζουν Ελισσάβετ και Πέτρο

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Μουλόπουλο στο MYtv, η Βίκυ Διαμαντοπούλου, ή αλλιώς η αγαπημένη σε όλους Σοφούλα από το Διαφάνι, θα μεταμορφωθεί σε μία νέα ηρωίδα, στη νέα αυτή ιστορία, “Ο γιατρός”.

Δείτε επίσης : Μάγισσα: Όσα αποκάλυψε η Έλλη Τρίγκου για τη σειρά

Τη σκηνοθεσία της σειράς “Ο Γιατρός, θα αναλάβει ο Γιώργος Παπαβασιλείου σύμφωνα με το youfly.com , ενώ στο καστ θα δούμε δυνατά ονόματα, όπως είναι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Δήμητρα Σιγάλα, ο Μανώλης Κλωνάρης, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η Βασιλική Τρουφάκου και άλλοι σπουδαίοι ηθοποιοί.

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Παύλος κάνει άνω κάτω Μαθιό και Βασιλική

Η Σοφούλα από τις Άγριες Μέλισσες επιστέφει – Σε ποια σειρά θα την δούμε

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Με αυτόν είναι ερωτευμένη η Αντιγόνη Νεοφύτου μέσα από τη σειρά(Φωτογραφία)

Η ιστορία επικεντρώνεται σε έναν γιατρό (Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη), ο οποίος χάνει τη μνήμη του και αναγκάζεται να αφήσει στην άκρη το επάγγελμά του. Η Βίκυ Διαμαντοπούλου ήρθε σε επαφή με την παραγωγή κι έκλεισε για τη νέα σειρά “Ο Γιατρός”.

Close