Μαύρο Ρόδο : Ηγουμένη-Θέμης σε συμμαχία φωτιά, χωρίζουν Ελισσάβετ και Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η ηγουμένη-Θέμης σε συμμαχία φωτιά, χωρίζουν Ελισσάβετ και Πέτρο.

Ελα το ΔΙΑΒΟΛΟΖΕΥΓΑΡΟ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Στα επόμενα επεισόδια το Μαύρο Ρόδο επιφυλάσσει μία σειρά απροβλέπτων εξελίξεων σύμφωνα με το ρεπορτάζ του my TV. Ο Θέμης επισκέπτεται στο μοναστήρι την ηγουμένη και της ζητάει να αποδεσμεύσει τον γιο, τον Πέτρο, απο τις εργασίες. Έτσι οι δύο πρώτοι καταφέρνουν και χωρίζουν τον νεαρό από την Ελισάβετ.

Ο Πέτρος απ’ την πρώτη στιγμή που είδε την Ελισάβετ νιώθει πρωτόγνωρα συναισθήματα που δεν έχει αισθανθεί για καμιά άλλη κοπέλα. Γι’ αυτό προσπαθεί να την πλησιάσει ενώ παρατείνει την διαμονή του στην Γερακίνη, με πρόφαση την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε  πρόσφατα ο σεισμός στο μοναστήρι.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πρώτη συνάντηση Θέμη- Ηγουμένης θα είναι εκρηκτική

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-Λευτέρης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα με τον Βίκο στήνουν ενέδρα θανάτου

Όμως όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του my TV, ο Θέμης αποφασίζει να πάει στο χωριό και να τον αναγκάσει να τον ακολουθήσει την Πάτρα, προκειμένου να υπογράψει την άδεια για το καινούργιο μαγαζί, που θα είναι στο όνομα του.

Εκεί ο Θέμης και ο Πέτρος έχουν μία ακόμη έντονη συζήτηση σχετικά με το παραπάνω θέμα αφού ο τελευταίος δεν είναι πρόθυμος να εμπλακεί με τις επιχειρήσεις του πατέρα του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική δύσκολα θα παρατήσει τον Βίκο

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη

Κάποια στιγμή όμως ο Θέμης βρίσκεται μπροστά σε μία συνάντηση του γιου του και της Ελισάβετ και παρατηρεί με προσοχή τον τρόπο που την κοιτάει στα μάτια. Τότε, καταλαβαίνει τον λόγο για τον οποίο ο Πέτρος αρνείται να επιστρέψει στην Πάτρα και αποφασίζει να πάρει άμεσα την κατάσταση στα χέρια του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αποκαλύπτεται η σχέση του Βίκου και της Αγγελικής με ολέθριες συνέπειες

 

Μαύρο Ρόδο: Η σκοτεινή πλευρά της Ηγουμένης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης έχει σχέση με την κόρη της Ευτυχίας

Σύντομα, λοιπόν, ο Θέμης επισκέπτεται το μοναστήρι και ζητάει την ηγουμένη να αποδεσμεύσει το συντομότερο δυνατό τον Πέτρο τις εργασίες. Ακόμη αφήνει να εννοηθεί ότι ο γιος του ίσως έχει ερωτευτεί κάποια μοναχή κι αυτό θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Η ηγουμένη σαστίζει και υπακούει στην εντολή του Θέμη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο σύντροφος της Ελισσάβετ είναι ο κούκλος που όλες θα θέλαμε

Μαύρο Ρόδο: Η μυστηριώδης σχέση της Γιάννας με τον Θέμη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η σκοτεινή πλευρά της Ηγουμένης

Λίγο μετά απαγορεύει στον Πέτρο να μπει στο μοναστήρι ενημερώνοντας τον ότι δεν χρειάζονται άλλο τις υπηρεσίες του, με εκείνον να παραξενεύεται. Διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να βρει άλλες δικαιολογίες για να παρατείνει την παραμονή του στο χωριό και απογοητεύεται καθώς δεν μπορεί πια να βρίσκεται με την Ελισάβετ.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος θα βρεθεί με όπλο στα χέρια του να απειλεί κάποιον

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα δεν θα αφήσει εύκολα τον Πέτρο

Έπειτα, η ηγουμένη προτείνει στον μητροπολίτη να επιστρέψει άμεσα η Ελισάβετ στο μοναστήρι γιατί υπάρχουν κάποιοι από το περιβάλλον της που της έχουν εκφράσει την ανησυχία τους γι’ αυτήν. Συνεπώς ο Θέμης και η ηγουμένη καταφέρνουν να χωρίσουν τους δύο νέους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close