Η Ζωή Του Άλλου επόμενα επεισόδια: 42, 43, 44, 45

Η Ζωή Του Άλλου επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 42, 43, 44, 45. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Ο Firat διατάσσει τη φυλάκιση της Buge με την κατηγορία ξεπλύματος βρώμικου χρήματος μέσω του ιδρύματος. Ως αποτέλεσμα αυτής της απροσδόκητης κίνησης, ο Baris θα ψάξει τρόπους για να σώσει την Buge. Ο Firat με αυτή την απόφαση επιδιώκει να σώσει τον αγαπημένο του φίλο Haci.

Αν δεν ξανανοίξει η υπόθεση του σύντομα, ο Haci θα φυλακιστεί για 24 χρόνια χωρίς ελαφρυντικά. Ο Firat αποφασίζει να παίξει το τελευταίο του χαρτί σχετικά με τον Haci. Έτσι παρουσιάζει την προσφορά του στην Buge: αν του δώσει τον Baris, θα της εξασφαλίσει ότι θα συνεχίσει να ζει ελεύθερα με το παιδί της. Θα δώσει η Buge το Baris; Άραγε θα πετύχει αυτή η μεγάλη κίνηση του Firat;

Δείτε ακόμη Η Ζωή Του Άλλου επόμενα επεισόδια: 38 , 39 , 40 , 41

Μετά τη συμφωνία της Buge με τον εισαγγελέα, ο Baris είναι πια καταστραμμένος, χάνει το μυαλό του και τρελαίνεται. Από τη στιγμή που όλοι στρέφονται εναντίον του, κάνει μια παράτολμη κίνηση που θα ξεσηκώσει όλη τη χώρα εναντίον του.

Δείτε ακόμη Η Ζωή Του Άλλου επόμενα επεισόδια: 34, 35, 36, 37

Ο Firat συνεχίζει τη διαδικασία φθοράς που ξεκίνησε εναντίον του Baris χτυπώντας τον εκεί που τον πονά περισσότερο. Γνωρίζοντας καλά ότι ο πληγωμένος Baris θα παρασυρθεί σε λάθος, βασίζει ολόκληρη τη στρατηγική του σε αυτό. Θα μπορέσει ο Firat να τερματίσει αυτόν τον πόλεμο πριν πληγωθούν περισσότεροι
άνθρωποι;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close