Η Ζωή Του Άλλου επόμενα επεισόδια: 34, 35, 36, 37

Η Ζωή Του Άλλου επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 34, 35, 36, 37. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Η ζωή του άλλου επεισόδια 34, 35, 36, 37

Βαθιά συγκλονισμένος από τον θάνατο της Cemre, o Firat καταδιώκει τον δολοφόνο της, χωρίς να ξεχάσει ούτε στιγμή τον πόνο του. Για να ηρεμήσει η ψυχή του, πρέπει να κερδίσει τον αγώνα που κάνει για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αλλά το παιχνίδι που παίζει με τον Baris, τον οδηγεί σε μέρη που δεν περίμενε ποτέ.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης ερωτεύεται την Ευτυχία και τον απορρίπτει

Ο Baris πρέπει να λύσει ένα να μεγάλο μυστήριο: την απρόσμενη εξαφάνιση της Sasha. Με τον θάνατο της Cemre, ο Baris έγινε το θήραμα και ο Firat ο κυνηγός. Ποιος από τους δυο θα βγει νικητής σε αυτήν την μάχη όπου όλα κρέμονται από μια κλωστή;

Δείτε ακόμη Σασμός: Στην φυλακή Αστέρης και Μαθιός για φόνο

Ο Firat κυνηγάει μόνος του τον Yadigar, αλλά αντιμετωπίζει μια δύσκολη πραγματικότητα γιατί «τα χέρια του είναι δεμένα». Πρέπει να πάρει μια δύσκολη απόφαση και να ρισκάρει τα πάντα, καθώς ο Yadigar πλησιάζει σιγά σιγά τους φυγάδες φίλους του.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης φοβάται για την ζωή της Πηνελόπης

Ως ύποπτος για τη δολοφονία της Cemre, ο Baris δραπετεύει και τώρα η τύχη του εξαρτάται εξολοκλήρου από τον Sinyor. Θα καθίσει να διαπραγματευθεί με τον Sinyor ή θα πάρει την Buge και τον Can και θα δημιουργήσει μια διαφορετική ζωή σε άλλο μέρος; Η ζωή του Firat εξαρτάται πια από το παζάρι μεταξύ των δύο ανδρών.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close