Στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ, Ηλέκτρα, θα δούμε πως η Ηλέκτρα θα επιστρέψει δυναμικά στην Αρσινόη και θα βάλει μπροστά ένα ύπουλο σχέδιο.
Η Νεφέλη συνειδητοποιεί τα αισθήματα της μητέρας της για τον άντρα της. Η Δανάη βανδαλίζει το σπίτι του Περλεπέ ενώ ο Βασίλης και η Ουρανία βρίσκονται στο έλεος του Τζιοβάνι. Η Ηλέκτρα επιστρέφει αλλαγμένη και αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια όσο σκληρή κι αν είναι.
Τέλος από την Ερτ η σειρά Παραλία- Τι θα γίνει με την Ηλέκτρα

Παράλληλα η Δανάη συγκρούεται με τον Περλεπέ ενώ ο Βασίλης και η Ουρανία βρίσκονται στο έλεος του Τζιοβάνι. Η Ηλέκτρα βάζει τέλος στην αγωνία των δικών της με την επιστροφή της ενώ το παζλ αρχίζει σιγά σιγά να συμπληρώνεται και η αλήθεια είναι φρικτή.
Ο Τζιοβάνι καταλαβαίνει την αγάπη και το νοιάξιμο που υπάρχει μεταξύ Βασίλη και Ουρανίας
“Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Δε γίνεται. Λάθος κάνεις” λέει η Δόμνα στην κόρη της αφού δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που ξεστομίζει. Η Νεφέλη βέβαια είναι πεπεισμένη ότι η εξαφάνιση της Ηλέκτρας ήταν στημένη προκειμένου να τραβήξει την προσοχή τους ενώ οι Δανάη, δεν ξέρει πια τι να πιστέψει.

Έπειτα από πολλή σκέψη ο Βασίλης αποφασίζει να μην επιστρέψει στο ναυπηγείο, κάτι που βρίσκει αντίθετο το Νικολά ο οποίος στην προσπάθειά του να διορθώσει τα πράγματα κάνει μία κίνηση ματ.
Τις δικές της αποφάσεις έχει πάρει και η Αγνή και τα σύννεφα στην Αρσινόη έχουν αρχίσει να πυκνώνουν επικίνδυνα. Σε αυτό έχει παίξει ρόλο και η απόφαση του Περλεπέ να στείλει τους νέους με το ζόρι στους Άλκιμους.

Η Ζωή βέβαια είναι αποφασισμένη να μην το αφήσει αυτό να περάσει έτσι. Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, ο Νικόλας δηλώνει αποφασισμένος να συγκρουστεί με την μαφία και η Αγνή, προσπαθεί να τον συγκρατήσει.

Την ίδια στιγμή όλοι προσπαθούν να καταλάβουν τον πραγματικό λόγο πίσω από την απόπειρα αυτοκτονίας και την εξαφάνιση της Ηλέκτρας, ενώ εκείνη αποφασίζει να μάθει την αλήθεια για όλους, όσο σκληρή κι αν είναι. Τα δίχτυα όμως που απλώνει είναι επικίνδυνα και το ρίσκο μεγάλο, αφού υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μπλέξει και η ίδια σε αυτά.