Ηλιος spoiler: Στόχος δολοφόνων η Αλίκη

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις για ακόμη μια φορά τον Ηλιο αφού  Αλίκη θα γίνει στόχος πληρωμένων δολοφόνων με αιτία τον Δημήτρη. Ο Μενέλαος δεν αφήνει τίποτα να γίνει εμπόδιο στα σχέδιά του με στόχο να να αναγκάσει τον Δημήτρη τις έρευνες  για εκείνον .

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : Η κατάθεση φωτιά του Δούκα υπέρ της Ελένης στη δίκη με τον Βόσκαρη

Ο Δημήτρης συγκεντρώνει στοιχεία σύμφωνα με το youweekly.gr για την υπόθεση του Μενέλαου αλλά ως διά μαγείας χάνονται απρόσμενα και το σχέδιό του παίρνει μια επικίνδυνη τροπή για όλους. Κυρίως για την Αλίκη, η οποία μέχρι στιγμής δεν μπορεί να αντιληφθεί τον κίνδυνο.

Θα τον νιώσει όμως για τα καλά κι αυτό γιατί ο Δημήτρης βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο του Μενέλαου. Ωστόσο δεν μπορεί να προβλέψει ότι θα τον εκβιάσει με ό,τι αγαπάει περισσότερο. Πριν συμβούν όλα αυτά, ο Φίλιππος, με την προτροπή του Δημήτρη, προσπαθεί να πείσει τον Μενέλαο να τον βάλει στο παράνομο σκέλος των δραστηριοτήτων του.

«Θέλω να ξέρεις ότι μπορείς να με υπολογίζεις ως άνθρωπο της εμπιστοσύνης σου. Μπορείς να βασιστείς σε μένα», του τονίζει. Ο Μενέλαος, επιφυλακτικός, παρότι δείχνει να τον εμπιστεύεται απόλυτα, του βάζει έναν όρο. «Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κόψεις κάθε επαγγελματική σχέση με τη Διώνη», του λέει, αγνοώντας την κρυφή ερωτική τους σχέση. Ο Φίλιππος σε αδιέξοδο, καταλαβαίνει πως ο μόνος τρόπος να προστατέψει τη Διώνη είναι ο χωρισμός.

Λίγο αργότερα η Αλίκη και ο Δημήτρης δέχονται απειλές από το κύκλωμα που κυνηγάει ο Δημήτρης.

Ο Μενέλαος απειλεί τον Δημήτρη και μπαίνει στο στόχαστρο και η Αλίκη στον Ήλιο

Ο Μενέλαος δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει κανέναν να χαλάσει το σχέδιό του. Έτσι απειλεί ευθέως τον Δημήτρη. «Αν δεν σταματήσεις την έρευνα, ο επόμενος στόχος μου θα είναι η Αλίκη», του επισημαίνει και φαίνεται πως δεν αστειεύεται. Θέλοντας να τον αφοπλίσει και να τον απομακρύνει από τις δουλειές του, περνάει στην πράξη και δίνει εντολή να απάγουν την Αλίκη.

Όταν η γυναίκα εξαφανίζεται, όλοι αναστατώνονται. Ο Μενέλαος στη συνέχεια την απειλεί. «Αν θέλεις τη ζωή σου και να ξαναδείς τα παιδιά σου πες μου με ποιον συνεργάζεται ο Δημήτρης εναντίον μου», της φωνάζει. Η Αλίκη αρνείται να μιλήσει και τότε ο Μενέλαος ζητάει από τον Δημήτρη να του δώσει το όνομα του πληροφοριοδότη της αστυνομίας, με αντάλλαγμα την απελευθέρωση της Αλίκης.

«Θα το κάνω. Μόνο μην την πειράξεις γιατί τότε δεν σε σώζει τίποτα», του απαντάει. Την ώρα που ο Δημήτρης είναι έτοιμος να του πει ποιος του δίνει πληροφορίες, η Αλίκη προσπαθεί να το σκάσει…

Close