Άγριες Μέλισσες : Η κατάθεση φωτιά του Δούκα υπέρ της Ελένης στη δίκη με τον Βόσκαρη

Ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις για άλλη μια φορά στις Άγριες Μέλισσες καθώς ο Δούκας Σεβαστός θα καταθέσει υπέρ της Ελένης Σταμίρη  στην πολύκροτη δίκη  με τον Βόσκαρη.

Η δίκη αυτή θα είναι σταθμός για την πορεία της ζωής της Ελένης αλλά και του Βόσκαρη αφού και οι δυο θα χρησιμοποιήσουν τα πιο ισχυρά τους επιχειρήματα για να πετύχουν τον στόχο τους.

Άγριες Μέλισσες_Βοσκαρης_Ελενη _

Η αντίστροφη μέτρηση για την τιμωρία του Μάνου Βόσκαρη έχει αρχίσει!

Η Ελένη καταφέρνει να πάει τον βασανιστή της ενώπιον του δικαστηρίου, αλλά τα πράγματα, όπως λένε οι αποκλειστικές μας πληροφορίες, δεν θα κυλήσουν ομαλά για κανέναν από τους δύο εμπλεκόμενους. Τόσο η Ελένη όσο και ο Μάνος θα προσπαθήσουν μεν, ο καθένας με τα δικά του «όπλα», να πολεμήσουν για να υπερασπιστούν το δίκιο τους, από την άλλη όμως συνέχεια θα γίνονται ανατροπές και η μάχη μεταξύ τους θα είναι αμφίρροπη.

Όπως λένε οι πληροφορίες του TV24, τη μια μέρα θα έχει ο ένας προβάδισμα και την άλλη ο άλλος, αφού συνέχεια θα εμφανίζονται νέα στοιχεία και μαρτυρίες που θα μπερδεύουν ακόμα και τον δικαστή με τους ενόρκους, χωρίς να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα του τι πραγματικά συνέβη. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τι ακριβώς θα συμβεί στη δίκη!

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος: 104 , 105 , 106 , 107

Αυτά θα δούμε στη δίκη του Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24 λέει πως η δίκη θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και παρόντες θα είναι μόνο η Ελένη, ο Βόσκαρης, ο δικαστής, οι εισαγγελείς, οι ένορκοι, οι δικηγόροι και οι άμεσα εμπλεκόμενοι με την υπόθεση. Σε καμία περίπτωση η συγκεκριμένη δίκη δεν θα μοιάζει με τη δίκη κατά την οποία η Ελένη φυλακίστηκε με την κατηγορία του φόνου για τον Σέργιο Σεβαστό, όπου είχαμε δει όλες τις θέσεις γεμάτες από κόσμο. Αυτή τη φορά ακόμα και οι αδελφές της Ελένης θα είναι απούσες!

Αυτό θα γίνει προκειμένου τα θύματα του Βόσκαρη να μπορούν να περιγράψουν πιο άνετα τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στα χέρια του πρώην διευθυντή των φυλακών, και όχι να νιώθουν μαζί με τη συναισθηματική φόρτιση που θα έχουν και τα βλέμματα του κόσμου.

Η δίκη κεκλεισμένων των θυρών είναι μια πρόταση που έκανε ο δικηγόρος της Ελένης, ο Μιχάλης Σαράφης, γνωρίζοντας πως σε δίκες βιασμού το θύμα υποφέρει πολύ περισσότερο από τον θύτη στη διάρκεια της διαδικασίας.

Οι μάρτυρες-φωτιά

Εξαρχής η κατάθεση της Μαδούρου ήταν καθοριστική για την έκβαση της δίκης γιατί ήταν η μόνη αξιόπιστη, όσον αφορά το παρελθόν της γυναίκας. Κι αυτό γιατί η Ελένη θεωρείται φόνισσα (το πιο ισχυρό «όπλο» του Βόσκαρη εναντίον της), ενώ η Λέτα είναι εκδιδόμενη γυναίκα, και αυτό ο Μάνος θα το χρησιμοποιήσει επίσης υπέρ του, δίνοντας κυρίως έμφαση στην «ελευθέρων ηθών» ζωή της.

Γνωρίζοντας όμως ο αδίστακτος άντρας πως η κατάθεση της Μαδούρου θα μπορούσε να τον «κάψει» φρόντισε να τη σκοτώσει, οδηγώντας την Ελένη στην απελπισία. Μάλιστα, μετά το γεγονός αυτό, προτείνει στην Ελένη να τα βρουν εξωδικαστικά, κάτι φυσικά που η ίδια αρνείται και αποφασίζει να φτάσει μέχρι το τέλος.

Η Ελένη ετοιμάζεται για τη δίκη εναντίον του Βόσκαρη με μόνο «όπλο» αυτή τη φορά την ομολογία του Λάζαρου Γκούμα, αλλά και της νοσοκόμας που είχε αρνηθεί να συμμετέχει στην έκτρωσή της.

Από την άλλη ο Βόσκαρης έχει ως δικούς του μάρτυρες υπεράσπισης τον γυναικολόγο, τη Σοφούλα, αλλά και τον επιθεωρητή των φυλακών που, αν και γνωρίζει την αλήθεια, τάσσεται υπέρ του Μάνου για να μη χάσει τη δουλειά του.

Άγριες Μέλισσες : Η κατάθεση φωτιά του Δούκα υπέρ της Ελένης στη δίκη με τον Βόσκαρη

Οι άγριες καταθέσεις στη δίκη Βόσκαρη

Όπως προαναφέραμε, ένα από άτομα που θα βρίσκεται στο πλευρό του Βόσκαρη θα είναι η Σοφούλα, η οποία και καλείται να καταθέσει για το πόσο υπέροχος σύζυγος είναι ο άντρας της. Η κοπέλα πιέζεται καθώς ο δικηγόρος του άντρα της, ο Φωτιάδης, σκοπεύει να παρουσιάσει τον Βόσκαρη ως θύμα και της ζητάει να πει κι άλλα ψέματα.

Η Ελένη και τα υπόλοιπα θύματα του Μάνου θα αναγκαστούν να ζήσουν ξανά τις ίδιες εφιαλτικές στιγμές με το να τα περιγράψουν ενώπιον του δικαστή. Τα όσα ειπωθούν θα προκαλέσουν τη φρίκη όλων! Από την άλλη, ο Μάνος στηρίζεται πολύ στο γεγονός ότι η Ελένη έχει διαπράξει έγκλημα και τις περισσότερες στιγμές η ίδια θα αντιμετωπιστεί ως φόνισσα και από το ίδιο το δικαστήριο, αμφισβητώντας τα όσα καταθέτει.

Δεν ήταν εύκολο άλλωστε εκείνη την εποχή μια «φόνισσα» να στέλνει στο εδώλιο του κατηγορουμένου δημόσιους λειτουργούς και γιατρούς! Παράλληλα ο αδίστακτος άντρας συνεχίζει να ισχυρίζεται πως ό,τι έκανε στην Ελένη το έκανε με τη θέληση της ίδιας και πως είχαν κανονική σχέση!

Ο ρόλος των Σεβαστών & της Σοφούλας στη δίκη Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες_Δουκας_Βοσκαρης_

 

Άγριες Μέλισσες_Σοφουλα_Βοσκαρης_

Αν και μέχρι στιγμής οι Σεβαστοί δεν θα έχουν καμία σχέση με τη δίκη ανάμεσα σε Ελένη και Βόσκαρη, ωστόσο οι πληροφορίες μας λένε πως κάπου προς το τέλος ο Δούκας θα καταθέσει πως παλαιότερα ο συγκεκριμένος άντρας δούλευε στα χωράφια τους και πως τον έδιωξαν μετά από καταγγελία νεαρής κοπέλας ότι τη βίασε.

Επιπλέον και η Σοφούλα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην τιμωρία του Βόσκαρη, καθώς έχοντας ήδη καταλάβει το λάθος της να τον παντρευτεί, αποφασίζει να καταθέσει κατά του!

Και έτσι ο Βόσκαρης θα μπεί φυλακή και θα ευνουχιστεί δείτε εδώ

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close